Περνούν μέσα από 40 κύματα!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

 17:00 STARFISH – ANT1

Επεισόδιο 4: Η Ντενίζ μετακομίζει στο νέο σπίτι και προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της ζωή. Η Ικμπάλ και η Πελίν δεν μπορούν να δεχτούν εύκολα την άφιξη μιας επαρχιώτισσας στο σπίτι. Ο Μπαχρί καλωσορίζει θερμά τη Ντενίζ στο σπίτι του και ταυτόχρονα προσπαθεί να βοηθήσει τη Μεριέμ. Η επιμονή του έπιασε τόπο και τελικά η Μεριέμ θα φύγει για θεραπεία στην Αμερική. Η Μπανού εξακολουθεί να ζει σε έναν ψεύτικο κόσμο. Το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο εξοργίζεται, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή στον έξω κόσμο και έτσι, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Θα αλλάξει στάση απέναντί της; Η Ντενίζ μιλώντας στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, δεν της φανερώνει τη δυσαρέσκειά της για τη ζωή της στο σπίτι του Μπαχρί. Η Ντενίζ προσπαθεί ν' αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τον Οζγκιούρ και τον Εφέ κι έτσι, βγαίνει μαζί τους εξώ, μην γνωρίζοντας ότι τη δυσάρεστη έκπληξη που την περιμένει.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

 Επεισόδιο 59: Ο πληρωμένος δολοφόνος αιφνιδιάζεται από την άφιξη των κοριτσιών και χάνει την πρώτη του ευκαιρία να πυροβολήσει τον Χαρούν. Η Εντά φτάνει πρώτη στον Χαρούν και καταφέρνει να τον πείσει ότι η δύναμη της αγάπης τους θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την καταιγίδα που θα προκαλέσει η σχέση τους στις οικογένειές τους. Η Μελντά παρακολουθεί με δάκρυα την επανένωση του ζευγαριού και φεύγει μετανιωμένη για την Πόλη. Ο δολοφόνος, όμως, δεν κάνει το ίδιο. 'Εχει εντολές από τον Μπουράκ να μη φύγει αν δεν ολοκληρώσει το έργο του. Το κακό, στην κυριολεξία, παραμονεύει…

21:00 ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ – MEGA

Επεισόδιο 80: Ο Πάτροκλος απειλεί την Τιτίκα ότι θα βγάλει το μυστικό της στη φόρα, προκειμένου να καλύψει το δικό του μυστικό. Ο Μάρκος ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα και φοβίζει τον Αιμίλιο ότι ξέρει για τα κόλπα του, μόνο που γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αλέξης και Μηνάς δέχονται να αναμετρηθούν σε μια ίση (ας γελάσω) κόντρα! Ο Μάρκος ετοιμάζεται να καρφώσει τον Αιμίλιο στην Ευγενία, μόνο που άρχισε να το γιορτάζει από νωρίς με αποτέλεσμα να τον κάνει τσακωτό ο Αιμίλιος να φιλάει τη Χριστίνα. Ο Αλέξης μαθαίνει ότι στον αγώνα θα τρέξουν με τα δικά τους αμάξια και σκέφτεται να κάνει ένα «δωράκι» στον αντίπαλο… η ένταση χτυπάει κόκκινο στα δύο στρατόπεδα, τα μαχαιρώματα πάνε κι έρχονται και πλέον είναι όλοι βέβαιοι πως μόνο μία πλευρά θα μείνει όρθια… μένει μόνο ένα επεισόδιο για να το μάθουμε!

21:00 ASI – ANT1

Επεισόδιο 2: Ο Ντεμίρ πλέον γνωρίζει την οικογένεια που οδήγησε τη μητέρα του στην αυτοκτονία όταν ήταν μικρός. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ακόμα, είναι ότι και η Άσι ανήκει στην ίδια οικογένεια. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να εγκατασταθεί στην Αντάκυα για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Άσι. Η μέρα όμως που θα μάθει την πραγματική ταυτότητα της κοπέλας… πλησιάζει!

23:00 ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ
 ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ 

Tελευταίο επεισόδιο: Ο Στέφανος και η Κάτια βρίσκονται στο χωριό και περνούν μέσα από 40 κύματα και αμέτρητες δύσκολες καταστάσεις για να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό από την Αντιγόνη. Ο Μανώλης που τους έπιασε στα πράσα, παίρνει το μέρος τους και τους βοηθάει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στέφανος και Κάτια αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Αθήνα. Μαζί θα τους όμως πηγαίνει και η Αντιγόνη, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Ο Απόστολος με την Έλενα, ζουν ανέμελοι τον έρωτά τους, ο Νίκος ζηλεύει σαν τρελός τις φωτογραφίσεις της Τζόρτζια και ο «Νούλης», (βοηθός πιστολάκι-Στέφανος) καλείται να αποδείξει πως εργάζεται στο κομμωτήριο της Ματούλας!

Διαβάστε ακόμα:

Σάρωσε το «Παρά Πέντε» στην πολλοστή επανάληψή του