Perception: Η νέα αστυνομική σειρά του ΣΚΑΪ

Ένας καθηγητής-νευρολόγος διαλευκάνει εγκλήματα στη νέα αστυνομική σειρά «Perception» που κάνει πρεμιέρα απόψε και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή στις 22.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η νέα αστυνομική σειρά σε πρώτη τηλεοπτική προβολή δεν ασχολείται μόνο με τη διαλεύκανση εγκλημάτων αλλά μας …βάζει και στο μυαλό μιας πραγματικής ιδιοφυίας. Πρόκειται για τον Dr. Daniel Pierce, νευρολόγο και καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος διαθέτει τη δική του, τελείως ιδιαίτερη οπτική των πραγμάτων. Μια πρώην φοιτήτριά του η οποία τώρα εργάζεται ως πράκτορας του FBI, τον προσεγγίζει μετά από χρόνια για να του ζητήσει να θέσει τα ταλέντα του στην υπηρεσία της επίλυσης των πιο ιδιαίτερων υποθέσεων. Ο Dr. Pierce όμως έχει κι ένα μεγάλο μυστικό: πάσχει από σχιζοφρένεια και συχνά «συνομιλεί» με ανύπαρκτα πρόσωπα. Χάρη στις γνώσεις του καταφέρνει να κρατά την κατάστασή του υπό έλεγχο χωρίς φάρμακα, ενώ μπορεί ακόμα και να επιστρατεύει τους πρωταγωνιστές των παραισθήσεών του για να τον βοηθούν εκεί όπου ένας φυσιολογικός εγκέφαλος θα βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Στο πρώτο επεισόδιο: Γνωριζόμαστε με τον νευρολόγο και καθηγητή πανεπιστημίου Daniel Pierce, καθώς και με την Kate Moretti, την πρώην φοιτήτριά του που θέλει να τον κάνει συνεργάτη της στο FBI. Η υπόθεση στην οποία η Kate χρειάζεται τη βοήθειά του έχει να κάνει με τη δολοφονία ενός στελέχους φαρμακευτικής εταιρίας. Όμως οι παραισθήσεις του Dr. Pierce, ο οποίος πάσχει από σχιζοφρένεια, απειλούν να εκτροχιάσουν τις έρευνες.

Πρωταγωνιστούν: Eric McCormack (ως Daniel Pierce), Rachel Leigh Cook (ως Kate Moretti), Arjay Smith (ως Max Lewicki), Kelly Rowan (ως Natalie Vincent), Jonathan Scarfe (ως Agent Roger Probert), Jeremy Ratchford (ως Detective Hammond), Levar Burton (ως Dean Haley)