“Πειρασμός”: παράνομος έρωτας με άρωμα Ανατολής

Τι θα δούμε στην καινούργια τουρκική σειρά του Ant1. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Καινούργιο τουρκικό σίριαλ ξεκινάει στον Ant1, καθώς το «Ezel» φτάνει στο τέλος του και η ετπιτυχία του έχει κάνει τα κανάλια να διεκδικεί πλέον το καθένα τη δική του τουρκική σειρά.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε, λοιπόν, για τον «Πειρασμό» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29-09 στις 21:00 στον Ant1;

Το «Aşk-ı Memnu» (αυθεντικός τίτλος) που σημαίνει «Απαγορευμένη Αγάπη», βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές μυθιστόρημα του Χαλίτ Ζιγιά Ουσακλιγίλ, το οποίο διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα. 

Η σειρά ωστόσο μας μεταφέρει την ιστορία στο σήμερα και παρακολουθεί τον παράνομα έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους. Πιο συγκεκριμένα: 

Ο πλούσιος χήρος επιχειρηματίας Αντνάν ζει στην επαυλή του στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τα παιδιά του Νιχάλ και Μπιουλέ, τον playboy μακρινό ανηψιό του Μπιχλιούλ και την νταντά των παιδιών του, Ντενίζ. Όταν ο Αντνάν συναντά την κατά πολύ νεώτερη του Μπιχτέρ την ερωτεύεται παράφορα και την ζητά σε γάμο. Η ίδια η Μπιχτέρ, κόρη ενός κοσμικού ζευγαριού της Πόλης, συμφωνεί να τον παντρευτεί προκειμένου να πάρει την εκδίκηση της από την μητέρα της Φιρντέβς η οποία είναι ερωτευμένη με τον Αντνάν! Παρά τις διαφωνίες από τα παιδιά του Αντνάν και την Φιρντέβς, ο γάμος θα προχωρήσει. Μόνο που όταν η Μπιχτέρ συναντά τον Μπιχλιούλ τα πάθη ξυπνούν και η παράνομη σχέση τους θα φέρει συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί…

Στους δύο βασικούς ρόλους συναντάμε τον γνωστό μας Κιβάντς Τατλιτούγ (Ασημένια Φεγγάρια, Μενεξέ) και την πανέμορφη Μπερέτ Σάατ. 

Δείτε φωτογραφίες από τη σειρά:
 



Δείτε το τρέιλερ: 

Δείτε απόσπασμα με αγγλικούς υποτίτλους από το επεισόδιο 39: