Πειρασμός: Ο Χιλμί καταστρώνει ένα καταχθόνιο σχέδιο για να εκδικηθεί την Φιρντέβς

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Αντνάν που μαθαίνει για τα χρέη της Φιρντέβς αρχίζει να έχει ερωτηματικά στο μυαλό του για την Μπιχτέρ και σκέφτεται ότι η Μπιχτέρ μπορεί να τον παντρεύτηκε για άλλους λόγους. Η Νιχάλ αναστατώνεται από τις αλλαγές που έκανε η Μπιχτέρ στο σπίτι. Ενώ πιστεύει ότι απομακρύνεται σιγά-σιγά απ΄τους ανθρώπους που αγαπάει, δεν αντέχει ότι ο Μπουλέτ προσφωνεί την Μπιχτέρ «μητέρα».

Εκτός απ’τον μπαμπά της και την κυρία Ντενίζ, η Μπιχτέρ τώρα της παίρνει και τον Μπουλέτ μέσα απ’τα χέρια της. Η Νιχάλ για πρώτη φορά δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της για την Μπιχτέρ. Η Μπιχτέρ έχει πια καταλάβει ότι η Νιχάλ θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο μεταξύ της ίδιας και του Αντνάν.

Ο Χιλμί, για να εκδικηθεί την Φιρντέβς, καταστρώνει ένα καταχθόνιο σχέδιο. Αυτή η κατάσταση φέρνει αντιμέτωπους τον Χιλμί και την Φιρντέβς. Η Φιρντέβς δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί την ήττα της. Ο Νιχάτ κάνει μια συμφωνία με τον πατέρα του που κανείς δεν θα περίμενε. Αυτήν τη φορά θα την πληρώσει άλλος και θα ετοιμάσει με τα χέρια του το ανελέητο τέλος.

Απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.