Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε παραγωγή του Netflix

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην σειρά που θα γυριστεί στην Ιταλία;

Φέτος θα τον δούμε στο σίριαλ «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha, αλλά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ετοιμάζεται να παίξει και σε ένα σίριαλ που γυρίζεται στην Ιταλία, μια μεγάλη παραγωγή του Netflix. Στη συνέντευξη του στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν ο ηθοποιός λέει για της προτάσεις που είχε από την Ιταλία, αλλά και πως υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό για να δουλέψει.

skiadaresis

Θα παίξεις σε ιταλικό σίριαλ;

Ναι, είναι μια παραγωγή του Netflix, λέγεται «Σουμπούρα», είναι ένα σίριαλ που γίνεται στην Ιταλία βασισμένο σε μια ιταλική ταινία που είχε μεγάλη επιτυχία… Είναι 10 επεισοδίων, γυρίζεται στην Ιταλία και θα παιχτεί σε όλη την Ευρώπη. Είχα κάνει παλιότερα μια ταινία στην Ιταλία και από τότε μου είχαν προτείνει διάφορες δουλειές, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω, γιατί πάντα έπεφτε να έχω κλείσει στην Ελλάδα μια δουλειά, οπότε θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να την «πουλήσω» και να πάω να μείνω στην Ιταλία. Εδώ είναι το …ψωμί μου, δεν γινόταν να το «πουλήσω» και να πάω να κάνω κάτι εκεί, μια «αρπαχτή», ένα τυχαίο, που δεν ήξερα αν θα έχει αύριο στην Ιταλία.

Δεν εξέτασες το ενδεχόμενο να πάνε τα πράγματα πολύ καλά για σένα εκεί;

Εκεί κάνεις τις επιλογές σου, εγώ έκανα αυτή την επιλογή. Μου έχουν τύχει άλλα δύο σίριαλ και μια ταινία από την Ιταλία, τα οποία δεν μπορούσα να τα κάνω γιατί είχα κανονίσει εδώ. Δεν ήταν εύκολο για μένα να πω ότι σταματάω τη δουλειά εδώ και πάω έξω, δεν θα μπορούσα να το κάνω και για ηθικούς λόγους. Αυτή τη φορά βοήθησαν πολύ οι συνθήκες. Θα κάνω γυρίσματα αρχές Νοεμβρίου, είναι από τα ακριβότερα σίριαλ που θα γίνουν στην Ιταλία. Είναι πολιτικό θρίλερ και αφορά σ’ ένα θέμα με μαφία, όπου υποδύομαι έναν καρδινάλιο υπεύθυνο για τη διαχείριση της γης του Βατικανού. Τα επεισόδια είναι 10, θα είμαι σε 6 από αυτά και τα γυρίσματα θα είναι όλο το χειμώνα.