Παραμύθι αλλιώς: Πόσο στοιχίζει το κάθε επεισόδιο;

Παραμύθι αλλιώς

«Είναι μία σειρά εποχής που θέλαμε να έχει όλη την αληθοφάνεια σε σκηνικά, σε ρούχα, σε κατασκευές, σε κτίρια και σε κόσμο».

Η νέα σειρά του Alpha, το Παραμύθι αλλιώς, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Μαϊου και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική σειρά, που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα.

[dfp_ads id=236982]

Ο σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη πως το κάθε επεισόδιο στοιχίζει περίπου 80 χιλιάδες ευρώ.

Γράφτηκε ότι το «Παραμύθι Αλλιώς» είναι μία παραγωγή που στοιχίζει σχεδόν 80 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο; Ισχύει αυτό το αστρονομικό ποσό; Ακόμα και στις μέρες;

Ναι, ισχύει. Γιατί είναι μία σειρά εποχής που θέλαμε να έχει όλη την αληθοφάνεια σε σκηνικά, σε ρούχα, σε κατασκευές, σε κτίρια και σε κόσμο. Κόστισε αρκετά και το γεγονός ότι άργησε να ξεκινήσει. Όλα αυτά τα ποσά όμως δεν θα ισχύουν όταν βγούμε στον αέρα γιατί θα αποσβεσθούν από το κανάλι στην πάροδο του χρόνου. Και προς τιμήν του ο Alpha, παρόλατα εμπόδια που είχαν προκύψει με τις τηλεοπτικές άδειες, συνέχισε και εξακολουθεί να μας στηρίζει.