Παραλία: Συντάραξε η απόφαση της Ναταλί να ακολουθήσει την καρδιά της

Παραλία

"Δεν μιλάω για το Mermaid, εσύ είσαι αυτός ο τόπος για μένα" εξομολογήθηκε, με δάκρυα στα μάτια, η Ναταλί στο φινάλε για την Παραλία.

Το τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, «Παραλία» προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης για να ανανεώσει το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τον προσεχή Σεπτέμβρη. Τότε δηλαδή που το σίριαλ θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον νέο του κύκλο.

Σε αυτή την πρώτη αυλαία για την Παραλία, ωστόσο, μια σκηνή έμελλε να συγκινήσει περισσότερο από τις άλλες το τηλεοπτικό κοινό της δημόσιας τηλεόρασης.  Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την απόφαση της Ναταλί, στα τελευταία λεπτά του νέου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς, να ακολουθήσει την καρδιά της.

Έτσι, παρακολουθήσαμε τη νεαρή ηρωίδα να μένει στον σταθμό του λεωφορείου αν και εκείνο αποχωρούσε. «Τι κάνεις εδώ; Το λεωφορείο φεύγει» αναφώνησε, με μιας, η Μαρία μόλις είδε τη Ναταλί να περιμένει στα σκαλιά.

«Αυτό ήθελα πάντα. Να βρω ένα μέρος όπου θα ήμουν ελεύθερη να είμαι το οτιδήποτε. Που θα μπορούσα να αγαπάω. Να αγαπώ χωρίς έγνοιες. Που θα μπορούσα να κλαίω, που θα μπορούσα να περνάω καλά, που θα μπορούσα να είμαι δυνατή αλλά και ευάλωτη. Να εκφράζω ό,τι νιώθω».

«Και βέβαια να είμαι ευτυχισμένη. Δεν μιλάω για το Mermaid, εσύ είσαι αυτός ο τόπος για μένα» εξομολογήθηκε, με δάκρυα στα μάτια, η Ναταλί για να πέσει στην αγκαλιά της Μαρίας και να ανταλλάξουν φιλιά πάθους μεταξύ τους.

«Και εσύ για μένα» είπε, με τη σειρά της, η Μαρία χωρίς να μπορεί να κρύψει την βαθιά της συγκίνηση και να προσθέσει με τρυφερότητα «σ’ αγαπάω» στη Ναταλί. «Και εγώ σ’ αγαπάω» απάντησε εκείνη, με χαμόγελο, για να συνεχιστούν τα φιλιά και να πέσει η αυλαία για το ερωτευμένο ζευγάρι στην «Παραλία» το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.