Παραλία: Ο Χάρης έρχεται αντιμέτωπος με μία μυστηριώδη γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή

Παραλία

Η Παραλία, απόψε στις 22:45 στην ΕΡΤ1.

Η Παραλία, Τετάρτη 20/3 (22:45, ΕΡΤ1) – Η Μαρία έχει αναλάβει ενεργό ρόλο ως ηγέτιδα του κοινοβίου των χίπηδων και υπερασπίζεται ενεργά τα δικαιώματα των γυναικών στο χωριό. Η δυναμική της παρουσία έχει δημιουργήσει μια πολύ θετική εντύπωση στους χίπηδες, οι οποίοι βλέπουν σε εκείνη μια ηγετική φιγούρα, ικανή να λύσει τα προβλήματά τους.

Παράλληλα, η Νάταλι και η Μαρία έρχονται όλο και πιο κοντά, καθώς τον τελευταίο καιρό περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Στο μεταξύ, η Νόνα βιώνει μια περίοδο θλίψης μετά την αναχώρηση του Ρόμπερτ.

Ενώ παράλληλα, ο Μαρκ, νιώθοντας πίεση από το μυστικό που κουβαλά, αποφασίζει να μοιραστεί με την Μαρία την ανάμειξή του στις παράνομες δουλειές του ναυαγίου με τον Σήφη και τον Γράντο. Την ίδια στιγμή, ο πιτσιρικάς, έχοντας βρεθέι μπλεγμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, στρέφεται στον Χάρη, αναζητώντας βοήθεια και ιατρική περίθαλψη.

Ο Χάρης με τη δική του σειρά βοηθάει τον πιτσιρικά να επανορθώσει για την συμπεριφορά του και έρχεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη γυναίκα που θα του αλλάξει την ζωή…

Η Παραλία, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στην ΕΡΤ1.