Παραλία – Καθήλωσε ο Γιώργος Νινιός βρίσκοντας το πτώμα της Ρηνιώς: «Άσε με, δεν το έκανα εγώ»

Παραλία

Ο Γιώργος Νινιός σε μια ερμηνεία ζωής, ως Δημητρός, στη νέα "Παραλία της δημόσιας τηλεόρασης.

Με φόρα στην τηλεοπτική μας ζωή ήρθε η Παραλία, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, για να κατορθώσει να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ένα 24ωρο αργότερα, το βράδυ της Τρίτης, προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς και μια σκηνή έμελλε να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την εύρεση του πτώματος της Ρηνιώς από τον Δημητρό, τον ήρωα δηλαδή που ερμηνεύει ο Γιώργος Νινιός. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό παιδί που ζει φυλακισμένο στο σώμα ενός 60χρονου άνδρα και σε μια στιγμή κλήθηκε να διαχειριστεί την συγκεκριμένη εικόνα, της νεκρής κοπέλας, τη νύχτα στην αμμουδιά.

Παραλία

Αμέσως έτρεξε να κρυφτεί στην αγκαλιά της μητέρας του, Νικολίνας για να ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές. «Άσε με, δεν το έκανα εγώ! Άσε με, άσε με! Δεν το έκανα εγώ» έλεγε και ξανάλεγε ο ήρωας με νοητική υστέρηση που ερμηνεύει με μαεστρία ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Κοίταξε με, Δημητρό. Εγώ θα σ’ αγαπώ ότι και να κάνεις. Το ξέρεις αυτό, δεν το ξέρεις; Εμείς οι δυο δεν έχουμε πει ότι θα τα λέμε όλα;» ψιθύρισε η Νικολίνα, την οποία «ντύνεται» η Μπέτυ Λιβανού, κρατώντας τον τρομαγμένο Δημητρό στην αγκαλιά της.

Για την ιστορία του σίριαλ «Παραλία» της ΕΡΤ, μάλιστα, ακολούθησε η εύρεση του πτώματος και από τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού στην Κρήτη.