Παράδεισος των Κυριών – To φινάλε βάφτηκε με αίμα: Το κοινό «υποκλίθηκε» σε Θεοδώρα Τζήμου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Παράδεισος

Η ανατριχιαστική και ιδιαίτερα σκληρή σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής σειράς.

Φινάλε μετά από δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν έριξε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) ο Παράδεισος των Κυριών. Η δημοφιλής καθημερινή σειρά του Alpha έφτασε στο τέλος της με τους ήρωες να αναζητούν τη δική τους προσωπική λύτρωση στην ιστορία, μετά τις περιπέτειες και τα βάσανα που αντιμετώπισαν.

Όπως παρακολουθήσαμε στο δραματικό φινάλε, ο Ντίνος πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αμαλία, ταξιδεύοντας μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο, στο τέλος τα δεδομένα ανατρέπονται και η νεαρή γυναίκα παραμένει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα ο Σίμος βγαίνει εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε ψυχολογικό αμόκ και αδιέξοδο. Παίρνοντας ένα όπλο στα χέρια του και θολωμένος από τις σκέψεις τρέχει να συναντήσει τη Βικτώρια στη φυλακή, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για όσα δεινά του προκάλεσε στη ζωή του. Εκεί βρίσκεται και ο Χριστόφορος, ο οποίος άθελά του γίνεται μάρτυρας μίας τραγικής και αιματοβαμμένης σκηνής…

Ο Σίμος, αφού ξεκαθαρίζει όσα είχε για χρόνια κρυμμένα στην ψυχή του για τη Βικτώρια, πατά τη σκανδάλη και τη ρίχνει νεκρή μέσα στο ίδιο της το κελί. Αμέσως μετά στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί…

Όπως βλέπουμε στην τελευταία σκηνή της σειράς, που μας φέρνει στον Ιούνιο του 2024, το πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των Κυριών» έκλεισε, το καφενείο του Πασχάλη έχει περάσει πια σε άλλα χέρια, ενώ ο Ντίνος πέθανε σε ηλικία 94 ετών.