Παράδεισος των Κυριών: Μια μεγάλη αποκαλύψει συγκλονίζει τη Ζηνοβία

Παράδεισος των Κυριών

Παράδεισος των Κυριών, απόψε στις 20:00 στον Alpha.

Παράδεισος των Κυριών, Πέμπτη 2/3 (20:00, Alpha) – Τα σχέδια του Ντίνου και της Μιράντας ανατρέπονται για ακόμα μια φορά εξαιτίας της Λιζέτας. Μια μεγάλη αποκαλύψει συγκλονίζει τη Ζηνοβία και η Όλγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη τον αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια.

Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη της και η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορος ενώ ο Άγης προχωράει το σχέδιό του. Ο Μάρκος μαθαίνει κάτι που τον διαλύει ψυχολογικά και κάνει μια αποκάλυψη στα παιδιά του.

Η Βικτώρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση, ο Σωτήρης βρίσκει την πολύτιμη πληροφορία που θα σώσει την καριέρα του και η Αμαλία παίρνει μια σημαντική απόφαση. Τι είναι αυτό που θα οδηγήσει στον Ντίνο σε απελπισία και τι θα ανακαλύψει η Φρόσω; Ποια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ζήση και ποιος θα αιφνιδιάσει τους Μπουραντάδες;

Ο Ντίνος και η Μιράντα αγωνιούν για τις εξελίξεις σχετικά με τη Λιζέτα, την ώρα που ο Γιαμμαλής καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσει. Η σχέση του Άγη και της Σταρ Ελλάς αλλάζει επίπεδο, πράγμα που εξοργίζει τη Βικτώρια και τον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια δελεαστική πρόταση στη Ντέπυ.

Μια ανακάλυψη της Φρόσως θα φέρει τα πάνω κάτω στα σχέδια του Αποστόλη, όμως η Όλγα παρά τις ανατροπές, δείχνει να έχει διαμορφώσει ήδη άποψη για τα πράγματα. Η Αμαλία ανακοινώνει στους Μπουραντάδες ότι θέλει να φτιάξει τη ζωή της με έναν τρόπο που απ’ ό,τι φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνη τη θεία της.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας της δεν στέκεται εμπόδιο στις αποφάσεις που παίρνει και την υποστηρίζει. Ποιος εισβάλλει απροειδοποίητα στο γραφείο της Βικτώριας και την πανικοβάλλει;

Τι σκοπούς έχει ο απρόσκλητος επισκέπτης της οικογένειας Βασιλείου;

Παράδεισος των Κυριών, καθημερινά στις 20:00 στον Alpha.