Πάνος Καλίδης: «Έχω κανονίσει να παντρέψω ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία»

Πάνος Καλίδης

Γιώργος Λιάγκας: "Και μόνο η εικόνα ότι "εγώ με το παιδί μου βλέπω κωλ...ς για να μη γίνει ομοφυλόφιλος" μου σηκώνεται η τρίχα"!

Ο Πάνος Καλίδης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων και ομοφυλοφιλίας, μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής απάντησε για την έντονη κριτική που δέχτηκε από όλη τη showbiz, αλλά ίσως και να έκανε τα πράγματα χειρότερα…

«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι straight να φιλιέται στον δρόμο… Η ομοφυλοφιλία η σημερινή είναι σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος ό,τι νιώθει, στην ελευθερία του ανθρώπου, αλλά έχω κι εγώ πιστεύω, θέλω κι αισθήματα και αυτό λέω», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα παιδί το οποίο δεν είναι και το τέρας της μόρφωσης. Είναι σαφές. Είναι μια αδυναμία στο να διατυπώσει αυτό που θέλει. Να ξεκαθαρίσω ότι γι’ αυτά που είπε είμαι απόλυτα κάθετος. Δηλαδή, και μόνο η εικόνα ότι «εγώ με το παιδί μου βλέπω κωλ…ς για να μη γίνει ομοφυλόφιλος» μου σηκώνεται η τρίχα! Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι λάθος μήνυμα. Είναι λάθος του ξεκάθαρα, απαράδεκτο! Νομίζω ότι έχουμε φύγει πάρα πολύ από αυτό το πράγμα. Επίσης, η λογική «αγαπώ τους ομοφυλόφιλους» τι σημαίνει; Αγαπώ κι εγώ τους μαύρους και τους Κινέζους, τι πάει να πει; Λάθος όλη η τοποθέτηση.

Από την άλλη όμως, έναν άνθρωπο που έχει λάθος απόψεις, το να τον πετάμε σε έναν κοινωνικό Καιάδα και να λέμε θα μου πει πώς θα μεγαλώσω το παιδί αυτός που τραγουδάει το Κουπεπέ, δεν κάνω ακριβώς το ίδιο; Δηλαδή, θεωρούμε ότι είναι ευτελής τραγουδιστής, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Δεν πρέπει να τον πείσουμε με επιχειρήματα ότι πρέπει να αλλάξει απόψεις»;

Οι αντιδράσεις πολλών προσώπων της showbiz ήταν έντονες.