Παγιδευμένοι: Σοκαριστική εξέλιξη στη σειρά – Τον βρίσκει θαμμένο στην αυλή του σπιτιού του

Παγιδευμένοι

Οι χειρότεροί τους φόβοι επιβεβαιώνονται.

Με τον πιο τραγικό τρόπο θα ολοκληρωθεί η αναζήτηση του Σταύρου στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Σύμφωνα με το MyTv και στην Μαίρη Καράμπελα, ο εισαγγελέας δεν πηγαίνει στην κηδεία του έμπιστου βοηθού του, του Γιώργου και όλοι τον αναζητούν. Την επόμενη ημέρα ένας κοσμηματοπώλης καλεί την Αστυνομία και ενημερώνει πως ένα κομμένο χέρι βρέθηκε στο κατάστημά του. Οι Αρχές διαπιστώνουν πως στο χέρι υπάρχει ένα δαχτυλίδι, ίδιο με αυτό που φορά ο Σταύρος. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και στη συνέχεια γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να ανακαλυφθεί αν το εύρημα ανήκει στον Μαυρίδη.

Όλοι ελπίζουν ότι θα εντοπίσουν ζωντανό τον εισαγγελέα και η Άννα στέκεται στο πλευρό της καταρρακωμένης Αγγελικής, η οποία σε λίγες ώρες θα παντρευόταν τον αγαπημένο της. Δυστυχώς, λίγες ημέρες αργότερα η Αγγελική βρίσκει ένα ίχνος στην αυλή του σπιτιού του συντρόφου της, που την οδηγεί ώστε να σκάψει σε συγκεκριμένο σημείο. Τότε, με τρόμο ανακαλύπτει το θαμμένο σώμα του Σταύρου. Αρχικά, εντοπίζει το χέρι του και παθαίνει σοκ. Έντρομη τηλεφωνεί στον Ανδρέα και κλαίει με λυγμούς. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας θρηνούν για τον χαμό του φίλου τους με την Αγγελική να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν τα πάντα για να βρούνε τους εγκληματίες που αφαίρεσαν τη ζωή του αγαπημένου τους συνεργάτη και να πάρουν εκδίκηση, κλείνοντάς τους για πάντα στη φυλακή.