Παγιδευμένοι: Η συγκλονιστική σκηνή με την ομολογία του δολοφόνου της Μυρτώς

Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ανατριχιαστική η σκηνή με την ομολογία του δολοφόνου.

Μία από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς «Παγιδευμένοι» προβλήθηκε απόψε επί της οθόνης. Η Άννα έλαβε την απάντηση που περίμενε κι ο δολοφόνος της αδερφής της, της Μυρτώς, ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο Άγγελος είπε την αλήθεια κι η κατάσταση ανάμεσά τους βγήκε εκτός ορίων. Ο ίδιος της ανέφερε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει τις πράξεις που έκανε και τη σκότωσε. Η Άννα πνιγμένη από τον πόνο, τον πετά επάνω στο γραφείο κι όσο ο Άγγελος διαβάλλει την νεκρή αδερφή της, η Άννα βγαίνει όλο και περισσότερο εκτός ορίων κι είναι έτοιμη να τον χτυπήσει με ένα σταχτοδοχείο και να πάρει την εκδίκησή της για την Μυρτώ. Ο Δημήτρης επεμβαίνει κι ο Άγγελος συλλαμβάνεται.

Η ερμηνεία της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν υποδειγματική κι έδειξε ξεκάθαρα τον πόνο του να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο και να μην ξέρεις πως να διαχειριστείς την αλήθεια. Οι χρήστες του Twitter έγραψαν ότι η σκηνή τους προκάλεσε ανατριχίλα κι έκοψε την ανάσα για την έντασή της.

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή, φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται. Ο Δαμιανός απ’ την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά, που τον ξαφνιάζει. Μία απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες. Ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο; Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Θα τα καταφέρουν;

Ο Αλέκος έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο, η ομολογία του στον Ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα!