Outlander …μοιρασμένη σε δύο κόσμους!

Μια βραβευμένη σειρά έρχεται στο MEGA τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 23.00.

Περιπέτεια σε γοτθικά σκηνικά, επιστημονική φαντασία, ηρωικοί πολεμιστές με σκοτσέζικες φούστες, και πολύς… μα πολύς ρομαντισμός. Το «Outlander», συναρπαστικό και παράλληλα ιδιαίτερα παράξενο, συνδυάζει άψογα τη φαντασία, την καθαρόαιμη δράση και το ειδύλλιο.

Μια σειρά που κατάφερε να τα έχει όλα και κέρδισε επάξια το βραβείο κριτών το 2014.
Η ιστορία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Νταϊάνα Γκάλμπαντον, Νο1 Best Seller σύμφωνα με την New York Times, καθώς πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Η ιστορία: Η Κλαιρ είναι μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μαζί με τον άντρα της αποφασίζουν να περάσουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος σ’ ένα ιδιαίτερο μέρος στα Βρετανικά νησιά. Πλησιάζοντας κάποιες αρχαίες πέτρες , η Κλαιρ με έναν περίεργο και ανεξήγητο τρόπο ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και ξαφνικά βρίσκεται στο 1743, στην καρδιά της Σκοτσέζικης επανάστασης εναντίον του Βρετανικού στρατού. Αμέσως, η Κλαιρ θα βρεθεί σε εξαιρετικό κίνδυνο καθώς θα την περάσουν για Αγγλίδα κατάσκοπο. Οι απειλές θα είναι απανωτές, αλλά για καλή της τύχη θα συναντήσει τον μάχιμο και άκρως γοητευτικό, Σκοτσέζο στρατιώτη, Τζέιμι. Ο Τζέιμι θα την γλιτώσει από περίεργες καταστάσεις κατ’ εξακολούθηση, ενώ τελικά η Κλαιρ θα αναγκαστεί να τον παντρευτεί για να μην προκαλεί υποψίες. Αφάνταστα μπερδεμένη, ανάμεσα σε δύο αιώνες, η Κλαιρ θα βρεθεί να αγαπάει και δύο άντρες.
Ακολουθούν επεισόδια που θα σε κάνουν να κολλήσεις και να κολαστείς, γεμάτα πάθος, έρωτα και ανεξάντλητη δράση.

Δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2014
Παίζουν: Κατριόνε Μπάλφε (Κλαιρ Ράνταλ), Σαμ Χιούγκαν (Τζέιμι Φρέιζερ), Τομπάιας Μένζιες (Φρανκ Ράνταλ), Γκάρι Λούις (Κόλουμ Μακένζι), Ντάνκαν Λακρουά (Μούρταγκ Φιτζγκίμπονς)