Όρκος: Θα σώσει ο Άγγελος τον δολοφόνο της γυναίκας του και της κόρης του;

Όρκος

Όρκος, φινάλε με διπλό επεισόδιο απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

Όρκος, Επεισόδιο 35ο: «Ο όρκος»: Ο Άγγελος βρίσκεται απέναντι από τον άνθρωπο, που ευθύνεται για τον χαμό της γυναίκας και της κόρης του. Η ιστορία της Μιράντας Αλυφαντή και το πάρτι του Ανδρέα Ζαφείρη ζωντανεύουν μπροστά του και όλες οι υποψίες του επιβεβαιώνονται.

Η Ηρώ ήξερε την αλήθεια κι αυτός ήταν ο λόγος που την έβγαλαν από τη μέση. Η νύχτα βρίσκει τον Άγγελο αντιμέτωπο με το πιο μεγάλο δίλημμα της ζωής του. Να σώσει τον άνθρωπο, που του στέρησε την οικογένειά του, ή να τον αφήσει να πεθάνει αβοήθητος στον δρόμο; Είναι ο όρκος στον Ιπποκράτη δυνατός να τον κάνει να πάρει τη σωστή απόφαση;

Όρκος, Επεισόδιο 36ο «Το τέλος»: Το μυστήριο της εξαφάνισης της Μιράντας Αλυφαντή λύνεται. Ο Άγγελος έχει μάθει την αλήθεια. Μια αλήθεια που τον πληγώνει περισσότερο απ’ όσο περίμενε. Ο Σάλβα παίρνει στα χέρια του ένα γράμμα που  τον συγκλονίζει αλλά και θα του αλλάξει μια για πάντα τη ζωή, ενώ ο Φάνης έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον πατέρα του.

Η Άρτεμις βρίσκεται στην κλινική ανήμπορη να βοηθήσει τον γιο της, ενώ ο Χάρης Ζαφείρης βλέπει την παντοδυναμία του να καταρρέει. Η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο Άγγελος τα κατάφερε. Κι όταν όλα πια έχουν αλλάξει κι οι ήρωες έχουν πάρει ο καθένας διαφορετικό μονοπάτι, υπάρχει κάτι που θα τους φέρει πάλι κοντά, ο δρόμος.