Όρκος: Ο Σάλβα αποκαλύπτει στον Παύλο όσα ξέρει για τον Στέφο

Όρκος

Όρκος, απόψε στις 22.00 με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1.

Όρκος, Επεισόδιο 31ο, Επιφάνεια: Ο Άγγελος προσπαθεί να πάρει από τον κολλητό του Ανδρέα Ζαφείρη, τον Ίαν Βρεττό, όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τη σχέση ανάμεσα στη Λάιλα και τη Μιράντα. Πόσο κοντά ήταν εκείνο το βράδυ; Γιατί τσακώθηκαν; Ο Σάλβα εκμυστηρεύεται στην Πάττυ, όσα έμαθε για τον Στέφο και βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς να κινηθεί από δω και πέρα.

Η ψυχολόγος της Ίασις, Κάση Σαράφη θα υποβάλει τον Παύλο σε μια νέα μέθοδο για την αντιμετώπιση του τραύματός του, ενώ ο Φάνης θα έρθει σε επαφή με έναν άνθρωπο από το παρελθόν. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Σάλβα τον Στέφο; Τι σχέση έχει ο Φάνης με τον άστεγο που γνώρισε; Πώς θα κινηθεί ο Άγγελος μετά από τα νέα στοιχεία που του έδωσε ο Ίαν;

Όρκος, Επεισόδιο 32ο, Το μυστήριο: Ο Άγγελος μετά την τελευταία αποκάλυψη του Ίαν σκέφτεται το επόμενο βήμα του. Ο Φάνης καταλαβαίνει πως ο άστεγος άνδρας, που συνάντησε, είναι ο πατέρας του και ψάχνει να τον βρει για να τον αντιμετωπίσει. Η Ολίβια Λινού σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει στην Άρτεμη, όσα ξέρει για τον Στέφο, την ώρα που ο Σάλβα τον ξεσκεπάζει στον Παύλο.

Η Λάιλα αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Άγγελο και να του μιλήσει για την πραγματική σχέση, που είχε με τη Μιράντα, κι αυτό τον βοηθάει να ενώσει τα κομμάτια της ιστορίας. Ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν φέρνει ένα στοιχείο, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου. Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Μιράντα θα προβληματίσει για άλλη μια φορά τον Άγγελο και όχι μόνο αυτόν.