Όρκος: Από την Έξαψη θα βρεθεί σε ρόλο – κλειδί στη νέα σειρά

Όρκος

Ποιος ηθοποιός θα βρεθεί πλάι στον Γιάννη Στάνκογλου για να... λυθεί ο "Όρκος";

Πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο με διπλό επεισόδιο κάνει η νέα σειρά «Όρκος» στο πρόγραμμα της ΕΡΤ σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου.

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, αναμένεται να γίνει η καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου

Ο Άγγελος Ράπτης, ίσως ο καλύτερος γενικός χειρούργος της Ελλάδας και μέλος μιας ευτυχισμένης οικογένειας είναι ο τραγικός ήρωας της ιστορίας. Ένα τροχαίο του τα παίρνει όλα μέσα σε μια νύχτα, καθώς τον φέρνει αντιμέτωπο με τα νεκρά σώματα της γυναίκας και της κόρης του. Ο Άγγελος τα παρατάει όλα και φεύγει από την Αθήνα. Η επιστροφή του, έναν χρόνο μετά, μια πρόωρη γέννα στον δρόμο και μια απρόσμενη γνωριμία τον κάνουν να αναρωτηθεί αν, τελικά, ο θάνατος της γυναίκας και της κόρης τους ήταν τυχαίος.

Γιώργος Μπανταδάκης

Στο ιατρικό αστυνομικό δράμα, «Όρκος» θα βρεθεί και ο ηθοποιός Γιώργος Μπανταδάκης υποδυόμενος τον Γρηγόρη Ζέρβα. Ο λόγος για τον δικηγόρο και κολλητό φίλο του Άγγελου, ο οποίος σιγά σιγά μπαίνει στη σειρά για να καταφέρουν από κοινού να εξιχνιάσουν μια μυστηριώδη υπόθεση. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία και βάση της ιδιότητας του να δώσει λύσεις και να στηρίξει τον φίλο του.

Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα για τον Γιώργος Μπανταδάκη, ο οποίος την περασμένη χρονιά συμμετείχε στη σειρά «Έξαψη» του MEGA στο ρόλο του Θάνο Χατζη που αποδείχθηκε, μάλιστα, ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!