«Όρκοι Σιωπής»: Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει στο STAR μετά από 12 χρόνια

Λαμπερά ονόματα στο σίριαλ που ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς

To STAR έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από την ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει με καθημερινή σειρά! Το κανάλι, μαζί με το κυπριακό Sigma, θα ετοιμάσει για τον Οκτώβριο ελληνοκυπριακή σειρά, η οποία θα προβάλλεται παράλληλα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το σίριαλ θα έχει τίτλο «Όρκοι Σιωπής» και θα διαδραματίζεται σε Λεμεσό και Ναύπλιο, ενώ η βασική ιστορία του θα εκτυλίσσεται χρονικά το 1974, κατά την εισβολή των Τούρκων στρατιωτών και των εποίκων στο νησί, με τα όσα τραγικά επακολούθησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το σενάριο υπογράφουν ο Δημήτρης Τοκαρής, ο Σταύρος Αβδούλος, η Ειρήνη Ριστώνη, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφουν ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Γιώργος Σουγιάς. Σημαντικοί ηθοποιοί αναμένεται να πάρουν μέρος στην παραγωγή, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κώστας Καζάκος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Τόνυ Δημητρίου, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Αντίνοος Αλμπάνης. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Αυγούστου, ενώ αυτή την εβδομάδα θα υπογραφούν τα συμβόλαια με τους βασικούς πρωταγωνιστές.

«Μιλάω με τους σεναριογράφους για τον κεντρικό ανδρικό ρόλο της σειράς. Θα είναι διαφορετικό σίριαλ, γιατί θα έχει μέσα στα σπλάχνα του τη σύγχρονη ιστορία. Θα ξέρω περισσότερα για τη σειρά από την επόμενη εβδομάδα», δηλώνει στην εφημερίδα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια σειρά του Star κόβεται;