Οριστική ρήξη μεταξύ Δούκα και Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Εκείνη ανακαλύπτει ένα ακόμα φρικτό μυστικό στις Άγριες Μέλισσες...

Κι ενώ οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι αυτή την εβδομάδα καταιγιστικές, τα spoiler για το επόμενο διάστημα φέρνουν συνταρακτικές ανατροπές. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας:

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Ελένη αποφασίζει να πάει στο χριστουγεννιάτικο γλέντι που γίνεται στο καφενείο του χωριού. Ο Δούκας το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος και θα συμβεί ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό, θα κινδυνεύσει να μπει φυλακή και θα τον σώσει τελευταία στιγμή ο Βόσκαρης. Μάνος Βόσκαρης και Δούκας Σεβαστός συμμαχούν στις Άγριες Μέλισσες για να διώξουν την Ελένη από το χωριό.

Εκεί έρχεται μία μεγάλη αποκάλυψη που θα κινδυνεύσει να τινάξει τον γάμο της Μυρσίνης και του Δούκα στον αέρα. Η Μυρσίνη γνωρίζει ότι ο ένας της γιος έχει γίνει δολοφόνος συμμετέχοντας στη δολοφονία του Γιάννου. Τώρα θα μάθει ότι και ο δεύτερος γιος της, ο Σέργιος, έχει γίνει δολοφόνος, καθώς συμμετείχε στην υπόθεση με τον δηλητηριασμό του Γιώργου Σταμίρη. Αυτό φέρνει οριστική ρήξη μεταξύ Δούκα και Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες.