Οργή: Το μεγάλο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1!

Οργή

Αποκαλύψεις, αναπηρία, ερωτάς, φόνος, λύτρωση...

Η κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή» οδεύει σιγά – σιγά προς ολοκλήρωσή της, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει το τέλος που του αντιστοιχεί. Το περιοδικό MYtv και ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, εξασφάλισαν τις πιο δυνατές στιγμές μέχρι το τελευταίο επεισόδιο…

Οργή

Έλσα και Μαντώ λυτρώνονται!

Η Μαντώ εξακολουθεί να βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική και να της χορηγούνται φάρμακα που της θολώνουν το μυαλό, αλλά η ίδια προτρέπει με κάθε τρόπο την Έλσα να βρει τον πρώην αστυνομικό Πέτρο Ιορδάνου και να μάθει όλη την αλήθεια.

Η Έλσα φροντίζει να βγάλει από εκεί την αγαπημένη της αδελφή και την πηγαίνει στο σπίτι της, ενώ παράλληλα αναζητά στοιχεία που θα την οδηγήσουν στον τελευταίο. Αντί γι’ αυτόν, όμως, συναντάει τον Σαΐντ, ο οποίος της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Λεωνίδα Παράσχο.

Οργή

Δηλαδή ότι σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του Οδυσσέα και εκείνος ανακάλυψε πως ο Λεωνίδας είναι ο δολοφόνος τους φρόντισε να τον παγιδεύσει στην Ιορδανία πριν βρει τις σχετικές αποδείξεις.

Η Έλσα αδυνατεί να πιστέψει όσα ακούει δεδομένων των οικογενειακών τους σχέσεων και επιστρέφει στο σπίτι της. Εκεί, την περιμένει η Μαντώ, για να βεβαιωθεί ότι έμαθε την αλήθεια και την προτρέπει να πάνε το συντομότερο δυνατό στην Αστυνομία και να τα πουν όλα.

Οργή

Η Έλσα την καθησυχάζει ότι πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον Νεοκλή για να πράξουν ανάλογα, αλλά η Μαντώ προσπαθεί να την πείσει να μην τον ανακατέψουν καθόλου. Η Έλσα, όμως, δεν την ακούει και όταν επιστρέψει ο Νεοκλής του αποκαλύπτει όσα έμαθε για τον Λεωνίδα, με τον άντρα να τα αρνείται όλα.

Εκείνη τη στιγμή παρεμβαίνει η Μαντώ, η οποία φωνάζει: «Μην τον ακούς, λέει ψέματα! Ο Νεοκλής και ο Λεωνίδας ήταν μαζί σε όλα αυτά που έκαναν! Τόσα χρόνια μυστικά και ψέματα για όλα όσα έχουν κάνει!».

Οργή

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες μένουν μόνες τους και η Μαντώ ξετυλίγει στην Έλσα το κουβάρι της ιστορίας, λέγοντας της πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Νεοκλής και εκείνη υιοθέτησαν τη Μαρίνα από την αδελφή του και ακολούθησαν παράνομες υιοθεσίες άλλων γυναικών από τις οποίες έβγαζαν χρήματα.

Οργή

Η Έλσα επιδιώκει να μιλήσει με τον Πέτρο και να επιβεβαιώσει όσα λέει η Μαντώ. Όταν μαθαίνει και για την εμπλοκή του Νεοκλή, επιστρέφει καταρρακωμένη στην αγκαλιά της αδελφής της. και μπορεί η Μαντώ να λυτρώνεται με τον θάνατο του Λεωνίδα, την Έλσα όμως την περιμένει μια διαφορετική λύτρωση.

Ο Νεοκλής σε αναπηρικό αμαξίδιο!

Ο Νεοκλής υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αντρέα και απαιτεί να μάθει αν έχει κάποια σχέση με τον Οδυσσέα και με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Δηλαδή με τον θάνατο του Μάνου και του Λεωνίδα.

Οργή

Ο Αντρέας καταφέρνει να διώξει τις υποψίες από πάνω του, εξηγώντας του ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια σχέση με όλα αυτά, αλλά ο Παύλος, ο οποίος βρισκόταν με τον Οδυσσέα στις φυλακές της Ιορδανίας.

Οργή

Στη συνέχεια, ο πρώτος ψάχνει κρυφά στο γραφείο του Νεοκλή και βρίσκει τον φάκελο με τις υιοθεσίες. Εκεί, βρίσκει τα έγγραφα του αδελφού του, του Αλέξη, που δόθηκε για υιοθεσία στην Ιορδανία, αλλά και της Μαρίνας από τον Νεοκλή και την Έλσα.

Οργή

Αργά το βράδυ ο Αντρέας επισκέπτεται τον Νεοκλή και του αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα, ενώ απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται ο αδελφός του. Όσο εκείνος δεν λέει τίποτα, ο Αντρέας τον κατηγορεί για όσα έκανε σε εκείνον, στην οικογένειά του και στη Μαρίνα.

Οργή

Μάλιστα, του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για την υιοθεσία της Μαρίνας, με τον Νεοκλή να αισθάνεται έντονη δυσφορία και να τον εκλιπαρεί να μην πει τίποτα σε εκείνη. Όταν ο Αντρέας φεύγει, ο Νεοκλής παθαίνει εγκεφαλικό.

Οργή

Στο μεταξύ, η Μαρίνα έχει βρει στο δωμάτιο του Αντρέα τον φάκελο με τις υιοθεσίες και βρίσκει, τυχαία, τα έγγραφα με τη δική της. λίγη ώρα μετά, πηγαίνει στο σπίτι για να ζητήσει εξηγήσεις από τον πατέρα της, τον οποίο βρίσκει πεσμένο στον κήπο.

Αμέσως καλεί ασθενοφόρο και εν συνεχεία την Έλσα. Η χειρουργική επέμβαση δεν στέφεται από επιτυχία και ο Νεοκλής μένει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, όντας φυτό.

Η Ρωξάνη σκοτώνει τον Αχιλλέα…

Οργή

Ο Αχιλλέας, έχοντας μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση της Ρωξάνης με τον Πάρη, τη διώχνει από το σπίτι και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάρει το διαζύγιό τους.

Οργή

Η Ρωξάνη ζητάει καταφύγιο από τον Πάρη, ο οποίος της προτείνει να φύγουν μαζί μακριά και να κάνουν μια νέα αρχή, ωστόσο η πρώτη έχει φροντίσει να βγάλει από τη μέση το σύζυγό της.

Οργή

Συγκεκριμένα, έχει ρίξει κάποιες ουσίες στο ποτό του που προκαλούν παρενέργειες και εξαφάνισε το ποτήρι του. Στη συνέχεια, ο Μιχάλης φωνάζει τη Ρωξάνη στο τμήμα για κατάθεση.

Οργή

Την ίδια στιγμή, ο Σαΐντ βλέπει τυχαία μία φωτογραφία της στον υπολογιστή του Πέτρου, ο οποίος αποφασίζει να τη συναντήσει. Ο Λόγος;

Οργή

Είναι η γυναίκα που εξαιτίας της βρέθηκε στη φυλακή για 15 ολόκληρα χρόνια. «Είσαι μία καταραμένη μάγισσα που με τα ψέματά σου καταστρέφεις τις ζωές των άλλων. Δεν θα σε αφήσω να καταστρέψεις τις ζωές και άλλων. Θα πάμε στην Αστυνομία και θα ομολογήσεις ότι εσύ σκότωσες τον άντρα σου και θα σαπίσεις στη φυλακή!» της λέει, ενώ την κρατά σφιχτά από τον λαιμό.

Οργή

Όπως και γίνεται. Παράλληλα, η Όλγα και ο Πέτρος παίρνουν ένα μέιλ με μια φωτογραφία του Αλέξη, του αδελφού του Αντρέα, από τότε που ήταν 15 χρόνων.

Οργή

Αντρέας και Παύλος είναι αδέλφια!

Η Μαρίνα, διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αντρέα και τον ρωτάει ευθέως ποιο είναι στ’ αλήθεια. Εκείνη τη στιγμή, ο νεαρός τη βάζει να ακούσει ένα ηχητικό μήνυμα του Σαΐντ: «Αν έχεις κάποιον που σε νοιάζεται, είμαι μόνο εγώ, Οδυσσέα».

Οργή

Η Μαρίνα ξεσπάει σε κλάματα και εκείνος τότε της εκμυστηρεύεται πως είναι ο Οδυσσέας. Παράλληλα, ο Παύλος εξακολουθεί να βρίσκεται στο κρατητήριο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Λεωνίδα, αλλά δεν ομολογεί ότι το έκανε επειδή βρισκόταν σε άμυνα και για να προστατεύσει τον Αντρέα.

Οργή

Μάλιστα, ο Μιχάλης και ο Πέτρος τον παροτρύνουν να μιλήσει για να λειτουργήσει σαν ελαφρυντικό στη δίκη. Αποφασίζει να φύγει από την Κύπρο, αφήνοντας τη Μαρίνα να ζήσει με τον Αντρέα.

Οργή

Ο Αντρέας, όμως, τότε βρίσκεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αποκάλυψη. Μετά από έρευνα εξακριβώνει πως ο Παύλος είναι ο χαμένος του αδελφός. Τότε, αποφασίζει να φύγει από την Κύπρο κρυφά από τη Μαρίνα, ενώ λίγο πριν φύγει εξομολογείται στη Δήμητρα πως ο Αλέξης είναι ο Παύλος.

Οργή

Ο Αντρέας γυρίζει στην Ιορδανία και εκεί τον ακολουθεί η Μαρίνα, αφού πρώτα βρίσκει ένα γράμμα του. Οι δυο τους κάθονται στην πέτρα που είχαν δώσει στο παρελθόν υποσχέσεις για αιώνια αγάπη, πίστη και αφοσίωση…

Πηγή: MYtv