Οργή: Οι συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1!

Οργή

Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί...

Συνταρακτικές εξελίξεις επιφυλάσσει ο σεναριογράφος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Οργή. Ο Οδυσσέας είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και άνθρωποι δικοί του να τον προδίδουν, για να μην έρθουν αντιμέτωποι με το δικό τους ένοχο παρελθόν.

Οργή

Ένας από αυτούς είναι ο άλλοτε κολλητός του φίλος, ο Μάνος, ο οποίος φρόντισε να τον κλείσει ισόβια στη φυλακή της Ιορδανίας έπειτα από εκφοβισμό του Νεοκλή και του Λεωνίδα.

Οργή

Στο πέρασμα του χρόνου, όπως έχουμε ήδη δει, ο Οδυσσέας είχε πολλές υποψίες για τη συνεργασία των τριών αντρών και αυτές αρχίζει να τις επιβεβαιώνει έπειτα από πέντε χρόνια, πλέον ως Αντρέας Δημάδης.

Οργή

Ο ίδιος, ο οποίος γίνει η σκιά του Παύλου, φροντίζει να βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Και αυτή είναι η μέρα που δολοφονείται η Τατιάνα, με τον Αντρέα να στέλνει στην Αστυνομία κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία οδηγούν τον Παύλο στη φυλακή ως βασικό ύποπτο.

Όλο αυτό το διάστημα που ο άντρας βρίσκεται στη φυλακή, ο Αντρέας έχει από κοντά τον Μάνο με σκοπό να τον κάνει να υποψιάζεται τον Παύλο και παράλληλα, να μαθαίνει τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση. Τότε ανακαλύπτει τον διπλό ρόλο του Μάνου και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης εναντίον του.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα βράδυ ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που γράφει: «Ξέρω ότι βοήθησες τον Νεοκλή και τον Λεωνίδα να με κλείσουν μέσα. Ήρθε η ώρα να τον πληρώσεις πολύ ακριβά, φιλαράκι. Οδυσσέας». Αυτό το μήνυμα αναστατώνει τον Μάνο, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

ο Οδυσσέας μπαίνει στο χειρουργείο για να κάνει την αλλαγή προσώπου.

Την επόμενη μέρα ο Παύλος αποφυλακίζεται και ο Μάνος συνδυάζει τα δύο γεγονότα και τον επισκέπτεται για να ζητήσει εξηγήσεις. «Πρώτα ρίχνεις μπηχτές ότι συνεργάζομαι με τον Λεωνίδα και μετά στέλνεις μηνύματα δήθεν από τον Οδυσσέα» του λέει σε έντονο τόνο ο Μάνος, με τον Παύλο να του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με αυτό το μήνυμα.

Οι μέρες περνούν και ο Μάνος αρχίζει να χάνει τον ύπνο του και να τρελαίνεται, καθώς δεν γνωρίζει αν όντως ο Οδυσσέας ζει, και αν όχι, ποιος είναι ο πραγματικός αποστολέας. Ένα βράδυ βρίσκεται με τον Αντρέα στο μπαρ του Λεωνίδα και ο Μάνος πίνει πολύ. Εκεί, αποκαλύπτει αυτό που ο Αντρέας υποψιαζόταν: «Ήθελα να βοηθήσω τον Οδυσσέα, αλλά δεν με άφησαν».

Στη συνέχεια, ο Μάνος πηγαίνει στην τουαλέτα για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του και λαμβάνει ένα νέο μήνυμα από τον Οδυσσέα για να συναντηθούν. Όπως και γίνεται.

Ο Μάνος πηγαίνει στο σημείο συνάντησης, σε ένα γήπεδο, και ανοίγουν οι προβολείς. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Αντρέας, ο οποίος του αποκαλύπτει: «Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιος είμαι;».

Οργή

Ο Μάνος τα χάνει και αρχίζει να απολογείται να απολογείται για όσα έκανε ζητώντας του μία νέα ευκαιρία, υποσχόμενος να κλείσουν στη φυλακή τον Νεοκλή και τον Λεωνίδα. Ωστόσο, ο Αντρέας το μόνο που κάνει είναι να βγάλει το κινητό του και να παίξει το ηχητικό απόσπασμα από την ομολογία του Μάνου και εν συνεχεία να αποχωρήσει. «Θα το πας στην Αστυνομία;» τον ρωτάει ο Μάνος όντας σε απόγνωση. Δεν παίρνει όμως καμία απάντηση.

Έπειτα, ο Μάνος αρχίζει να ανεβαίνει τις κερκίδες τρέχοντας και να φωνάζει το όνομα του Οδυσσέα και πάλι, όμως, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Οργή

Ο άντρας, βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει  να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό. Ο Αντρέας γυρίζει και βλέπει το άψυχο σώμα του άλλοτε φίλου του αλλά φεύγει σαν να μη συνέβη τίποτα…

Πηγή: MYtv