Οργή: Ευτυχισμένο τέλος για Αντρέα και Μαρίνα!

Οργή

Όλη η αλήθεια αποκαλύπτεται μέσα σε λίγα λεπτά...

Συνταρακτικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Οργή»… Ο Οδυσσέας και η Μαρίνα έκαναν κοινά όνειρα για το μέλλον και ζούσαν ευτυχισμένοι τον έρωτά τους μέχρι που όλα άλλαξαν: ο εφιάλτης που κατέτρεχε τον Οδυσσέα από την παιδική του ηλικία επέστρεψε.

Οργή

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας βρήκε τους υπεύθυνους για τον θάνατο της μητέρας και της αδελφής του, δηλαδή τον Νεοκλή και τον Λεωνίδα. Εκείνοι φρόντισαν να τον βγάλουν από τη μέση, κλείνοντάς τον στις φυλακές της Ιορδανίας.

Ωστόσο, έπειτα από πέντε χρόνια, ο Οδυσσέας δραπέτευσε από τη φυλακή, άλλαξε πρόσωπο και ταυτότητα, και επανεμφανίστηκε στη ζωή τους ως Αντρέας Δημάδης, προκειμένου να τους τιμωρήσει για όσα του έκαναν.

Αφού πέτυχε τον σκοπό του, αποκάλυψε στη Μαρίνα την αληθινή του ταυτότητα. Στο μεταξύ, ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι ο χαμένος αδελφός του, ο Αλέξης, έχει υιοθετηθεί και βρίσκεται πολύ κοντά του, καθώς είναι ο Παύλος.

Οργή

Έτσι, πληρώνει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του για τη δολοφονία του Λεωνίδα Παράσχου, προκειμένου να φροντίσει τη Μαρίνα και τη μικρή Ζωή, που του έχει αδυναμία.

Οργή

Όσο για τον ίδιο τον Αντρέα; Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, εκείνος αποφασίζει να γυρίσει στην Ιορδανία και να κάνει μια νέα αρχή μακριά από όλους.

Οργή

Μάλιστα, σε ένα γράμμα που αφήνει στη Μαρίνα, εξηγεί τους λόγους: «Αγαπημένη μου, σου είχα πει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Σ’ το είχα υποσχεθεί. Αλλά σε άφησα, πέντε χρόνια πριν, μέχρι τη μέρα που σε είδα ξανά. Ο κόσμος φωτίστηκε και πάλι. Αλλά για λίγο. Είχα πολύ σκοτάδι γύρω μου και μέσα μου. το φως των ματιών σου δεν μπόρεσε να το διώξει όσο κι αν προσπάθησα. Μην πεις τίποτα στη Ζωή για εμένα. Άσ’ την να πιστεύει πως ο μπαμπάς της πέθανε. Ότι είναι κάπου ψηλά και την προστατεύει, όπως της έλεγες όλα αυτά τα χρόνια».

Οργή

Αργότερα, η Μαρίνα αποφασίζει να τον αναζητήσει στην Ιορδανία. Κάθε μέρα επισκέπτεται τα μέρη που είχαν πάει μαζί τότε που γνωρίστηκαν. Κάποια μέρα επισκέπτεται τα μέρη που είχαν πάει μαζί τότε που γνωρίστηκαν.

Οργή

Κάποια στιγμή, λοιπόν, συναντιούνται τυχαία πάνω στην πέτρα που είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. «Πώς ήξερες ότι θα με βρεις εδώ;» τη ρωτάει ο Αντρέας, με εκείνη να του απαντά: «Δεν το ήξερα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόσουν εδώ. Στο γράμμα που μου άφησες, μου έγραφες ότι το φως των ματιών μου δεν μπόρεσε να διώξει το σκοτάδι σου… δεν με νοιάζει. Θέλω να είμαι εκεί στο σκοτάδι σου, μαζί σου».

Οργή

Τότε οι δυο τους δίνουν εκ νέου την υπόσχεση να είναι μαζί για πάντα…

Πηγή: MYtv