Ολέθρια απόφαση για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Έρχονται τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Δραματικές οι εξελίξεις για την Ελένη.

Στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αρχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Δούκα και ο τελευταίος πιστεύει πως ο γιος του άλλαξε στάση και είναι έτοιμος να αναλάβει κι άλλες ευθύνες στις οικογενειακές τους δουλειές. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική…

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, ο Νικηφόρος θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει δήθεν κάποια γεωργικά μηχανήματα. Εκεί, όμως, συναντά έναν πολέμιο της βιομηχανικής ζώνης ζητώντας του να τον βοηθήσει ώστε να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα. Ο Νικηφόρος, με τη βοήθεια ενός ακόμα συμμάχου, αποκτά στοιχεία που θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα σχέδια του πατέρα του για τη βιομηχανική ζώνη -και όχι μόνο.

Πλέον, ο νεαρός έχει στα χέρια του σοβαρά στοιχεία εναντίον του Δούκα που αν τα αξιοποιήσει σωστά μπορεί να τον στείλουν ακόμα και στη φυλακή. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Νικηφόρος πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να σταματήσει τον Δούκα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να διαλύσει τον συνεταιρισμό, να καταστρέψει την Ελένη και να δημιουργήσει τη βιομηχανική ζώνη που θα του αποφέρει τεράστια έσοδα και δύναμη.

Ο χρόνος, όμως, αποδεικνύεται εχθρός για τον Νικηφόρο, καθώς η ώρα της δίκης φτάνει και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια. Το δικαστήριο αποφασίζει υπέρ της απαλλοτρίωσης και η Ελένη χάνει και το σπίτι και τα χωράφια της. Τότε ο Μιλτιάδης και ο Νικηφόρος κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ενώ η Ελένη δέχεται ένα ακόμα πλήγμα όταν οι αγρότες αποφασίζουν να διαλύσουν τον συνεταιρισμό τους.