Όλες οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» – Τα επεισόδια από Μ. Δευτέρα έως Μ.Τετάρτη

ΔΕΥΤΕΡΑ
Ο Λουκάς ζητάει από την Εριέττα να του μιλήσει για το παρελθόν της και για την εποχή που ήταν παντρεμένη. Εκείνη, όμως, του εξηγεί ότι όλες αυτές οι μνήμες την πονάνε πολύ και δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει γι’ αυτές. Η απουσία της Μαρίλιας από το σπίτι είναι αβάσταχτη για την Εύα και την Αγγέλα. ‘Ετσι, η Αγγέλα αποφασίζει να πάει να την βρει και να της ζητήσει συγνώμη, ελπίζοντας πως έτσι θα γυρίσει κοντά τους. Η Δάφνη εξηγεί στον Ηλία ότι κέρδισαν μια ακόμα μικρή παράταση και μπορεί να παραμείνει στην Εδέμ και το Πάσχα αλλά μετά θα πρέπει να φύγει, όμως ο Ηλίας δεν δείχνει να έχει συνείδηση της κατάστασης. Η Εριέττα αποφασίζει να εμπιστευτεί στον Στέφανο το παρελθόν της και του εξομολογείται τα πάντα για τη ζωή της. Αυτό το γεγονός τούς φέρνει πιο κοντά. Η Νταίζη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Στέλλας. Στα μάτια της Νταίζης, η Στέλλα γίνεται η μάνα που δεν γνώρισε ποτέ και κοντά της βρίσκει τη στοργή που στερήθηκε…

ΤΡΙΤΗ
Η παρέα λαμβάνει κλήσεις για να παραστούν ως μάρτυρες στον ανακριτή. Ο Λουκάς τούς συγκεντρώνει και τους εξηγεί τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν την κατάσταση. Ο Πέτρος προτείνει στην Αντιγόνη να την χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα υπεράσπισής του και εκείνη να δηλώσει πλήρη άγνοια για όλα τα συμβάντα του παρελθόντος. Η Αντιγόνη, η οποία επιθυμεί σαν αντάλλαγμα να την υπερασπιστεί στη δίκη, της ζητάει εικοσιτέσσερις ώρες για να το σκεφτεί. Η Αγγέλα ζητάει συγνώμη από τη Μαρίλια για το χαστούκι και εκείνη πείθεται να γυρίσει στο σπίτι και να γιορτάσουν το Πάσχα όλοι μαζί. Η Δάφνη πείθει την παρέα να γιορτάσουν, για τελευταία φορά, το Πάσχα στην Εδέμ, γεγονός που θα χαροποιήσει και τον Ηλία. Η Μελίτα και η Αμαλία αποφασίζουν να πάνε στη Σύρο. Ο Πέτρος προειδοποιεί τον Στέφανο ότι έχει πάρα πολλά στοιχεία εναντίον του, τα οποία θα μπορούσαν να τον καταστρέψουν. Είναι, όμως, πρόθυμος να τα ξεχάσει αν εκείνος του εξασφαλίσει τη σιωπή της Αντιγόνης.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Ο Χρήστος, με τη βοήθεια της Νταίζης, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κουκουλώσει την αλήθεια. Καλύπτει τον Λευτέρη, αλλά ο αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Στέφανος εξηγεί στην Αντιγόνη ότι ο Πέτρος τον εκβιάζει ανοιχτά και ζητάει επίμονα την πληροφορία για το πτώμα του Αραβαντινού, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Αντιγόνη, όμως, του εξηγεί ότι θα χειριστεί μόνη της την κατάσταση. Η Μαρίλια γυρίζει σπίτι και εξομολογείται ότι έχει σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος έχει και δύο παιδιά. Η Εύα προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτός την εκμεταλλεύεται. Η Μαρίλια, όμως, τους ζητάει να κόψουν τον έλεγχο και το κήρυγμα, διότι θα την αναγκάσουν να ξαναφύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για το σπίτι στο βουνό. Καταλήγουν να μαλώνουν, επειδή της το έκρυψε τόσο καιρό. Η Αντιγόνη αρνείται την προσφορά του Πέτρου και τον προειδοποιεί να μην τολμήσει να απειλήσει ούτε εκείνη, ούτε τον Στέφανο. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι το σπίτι στο βουνό το είχαν επισκεφθεί, εκτός από τον Λευτέρη και τον Χρήστο, ο Στέφανος και η Εριέττα. ‘Ετσι, τους μαζεύει όλους στην Ασφάλεια.