Όλες οι εξελίξεις σε Μυστικά και Ζωή

Διαβάστε τι θα συμβεί στα σημερινά επεισόδια

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
Ο Πέτρος παρακαλεί τον Λουκά να μην συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του, διότι θα αναγκαστεί να αμυνθεί με κάθε τρόπο και δεν θέλει να φτάσει στα άκρα.

Ο Λουκάς είναι ανένδοτος. Η Νταίζη είναι απαρηγόρητη από το χωρισμό της με τον Χρήστο και προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές της. Εκείνος, όμως, δείχνει αποφασισμένος να μείνει οριστικά μακριά της. Ο Πέτρος ενημερώνει την Αμαλία ότι η συνάντηση με τον Λουκά δεν είχε αποτέλεσμα και εκείνη φοβάται ότι το σκάνδαλο θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η Μελίτα ανησυχεί για τη θέση της στο γραφείο, καθώς, σ' αυτήν τη διαμάχη, όλοι θα κληθούν να διαλέξουν στρατόπεδο Ο Στέφανος λέει στην Εριέττα να έχει το νου της για τα κατασκευασμένα στοιχεία που θα επινοήσει ο Πέτρος για να τους βλάψει.

Η Δάφνη ανησυχεί ιδιαίτερα για τον Ηλία, ο οποίος αρνείται να μετακομίσει από την Εδέμ και το σπίτι του. Η Νταίζη αναλαμβάνει το μπαρ, περιμένοντας τον Χρήστο να γυρίσει. Παράλληλα, ζητάει από τον Στέφανο να μεσολαβήσει για να τα βρούνε εκείνη και ο Χρήστος και του υπόσχεται ότι δεν θα βγει χαμένος.

ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Η κατάσταση του Φάνη εμφανίζει μικρή βελτίωση, γεγονός που κορυφώνει τις ελπίδες της οικογένειας και των φίλων του. Η 'Ελενα με τον Μάνο, ικανοποιημένοι από την καλή εξέλιξη της υγείας του Φάνη, δείχνουν να έρχονται πιο κοντά μετά από πολύ καιρό.

Η Μαίρη παραμένει στο προσκήνιο, χωρίς να τολμάει μία προσέγγιση προς τον Μάνο. Στο μεταξύ, η Βάσω και ο Ηλίας προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους…