Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο “Σπίτι είναι”

Σπίτι είναι

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον Alpha.

Σπίτι είναι… εκεί που η αγάπη στο τέλος νικάει – Δευτέρα 09 Μαρτίου – Επεισόδιο 37

Η Αθηνά είναι έξαλλη με τον Νικήτα, γιατί διάβασε σε ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό, ότι βγαίνει με μια γνωστή και πολύ γοητευτική γκαλερίστα. Παρόλο που ο Νικήτας τη διαβεβαιώνει ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση, η Αθηνά φεύγει από το σπίτι και ζητάει καταφύγιο στον Σωτήρη και τη Ράνια. Με τα πολλά, οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Σωτήρης όμως δείχνει να είναι το επόμενο «θύμα» αυτής της γυναίκας.

Η Ράνια διαπιστώνει ότι κουβαλάει τη φωτογραφία της στην τσέπη του, ότι τη συναντάει κρυφά και  δέχεται ερωτικά μηνύματά της στο κινητό. Περιμένει απ’ τον ίδιο να της το πει σαν σωστός άντρας, αυτός όμως κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μέχρι που κάποια στιγμή, η Ράνια παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα. Τότε ο Σωτήρης αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια και η Ράνια πέφτει απ’ τα σύννεφα!

Σπίτι είναι… εκεί που πίνεις τον καφέ σου – Τρίτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 38

Η Ελένη «δανείζεται» κάποια χρήματα από την μητέρα της για να πάει σε ένα σεμινάριο κι ενώ αρχικά όλοι χαίρονται ότι επιτέλους πήρε την υποκριτική στα σοβαρά, αποκαλύπτεται ότι εκείνη πήγε σε σεμινάριο «καφεμαντείας». Μετά το αρχικό σοκ, όλοι της κάνουν το χατίρι να τους πει το φλιτζάνι, εκτός από τον Σωτήρη, που έχει θυμώσει πάρα πολύ μαζί της. Στην προσπάθεια του να την προστατέψει από το να παρουσιάζεται ως «αφελής» στους γύρω της,  προσβάλει αυτή και την «τέχνη» της. Μήπως όμως βιάστηκε να μιλήσει; Πως είναι δυνατόν όλες οι προβλέψεις της Ελένης να βγαίνουν αληθινές;