Οι Τρίχες έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στον Αντ1

Ποιο το μέλλον της σειράς, των Ρίγα-Αποστόλου;

Η πολυαναμενόμενη σειρά Τρίχες που έκανε έναρξη πριν λίγες εβδομάδες, δεν απέδωσε στο κανάλι του Αμαρουσίου τα νούμερα τηλεθέασης που περίμενε.

Από το 1ο κιόλας επεισόδιο, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν χαμηλός, παρά το promo που είχε γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 'Όπως ήταν φυσικό, αυτό ήταν κάτι που προβλημάτισε τους υπεύθυνους του καναλιού με αποτέλεσμα να θέλουν να δουν τι βελτιωτικές κινήσεις μπορούν να γίνουν , ώστε η σειρά να συνεχίσει να παίζει κανονικά και να μην κοπεί απρόβλεπτα από τον προγραμματισμό του καναλιού.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μου, σήμερα ή το αργότερο αύριο, ο Αντ1 , θα κάνει ραντεβού με τους συντελεστές της σειράς, από το οποίο θα αποφασιστεί το μέλλον της σειράς.

Πάντως, οι πληροφορίες μου λένε πως ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις , που οι τηλεθεατές θα δουν από την επόμενη εβδομάδα και θα αφορούν σε σκηνοθετικές αλλαγές

Όσο για το εάν τελικά θα συνεχίσει η σειρά ή θα ολοκληρώσει νωρίτερα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Παυλίνα Ντάσιου