Οι θρυλικοί «Blues Brothers» ξαναζωντανεύουν στην μικρή οθόνη!

Διαβάστε: Και ενώ το σενάριο έχει ξεκινήσει να γράφεται, αναζητείται κανάλι για να την στεγάσει.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους αδελφούς Jake και Elwood Blues που μεσουράνησαν τη δεκαετία του 70 ως μπάντα. Από την εκπομπή «Saturday night live» όπου έκαναν το ντεπούτο τους το 1978 καλεσμένοι του Steve Martin, έως και την κινηματογραφική επιτυχία του 1980(σε σκηνοθεσία John Landis), η δημοφιλία των δύο χαρακτήρων που ερμήνευσαν ο John Belushi και ο Dan Aykroyd, απογειώθηκε δημιούργωντας πλέον, σχεδόν μία 20ετία, μετά ένα μύθο γύρω από το όνομά τους.

Ο John Belushi απεβίωσε στις 5 Μαρτίου του 1982 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

Τώρα ήρθε η ώρα οι αγαπημένοι μουσικοί να «ξαναγεννηθούν» αυτή τη φορά για την τηλεόραση. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στον Dan Aykroyd και τη χήρα του Belushi, Judy, ενώ τα κινηματογραφικά ανήκουν στη Universal. H Belushi σε συνεργασία με την πρώην σεναριογράφο του «Saturday night live» Anne Beatts, καθώς και τους σεναριογράφους Wayne Catania και Kieron Lafferty, έχουν ήδη έτοιμο τον πιλότο της σειράς. 

Σύμφωνα με το σενάριο, τα αδέλφια βρίσκονται εκτός φυλακής και ο Elwood, που έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, αναζητά τον φυσικό του πατέρα.

Το καστ που θα ερμηνεύσει τους χαρακτήρες όπως και το κανάλι που θα προβάλλει τη σειρά, αναζητούνται ακόμα.