Οι συμμαθητές: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε στις 21:15, στον ΑΝΤ1...

150ό επεισόδιο

Ο Αντρέας εξομολογείται στην Κρίστη τα πραγματικά του συναισθήματα γι’αυτήν ξεκαθαρίζοντάς της ότι δεν πρόκειται ποτέ να τη δει ερωτικά.. Την ίδια στιγμή, η Νανά αναστατώνει τους πάντες στην προσπάθειά της να προστατέψει τους γιους της.
Η Βάλια και ο Φρίντομ συνεχίζουν τον ερωτικό μαραθώνιο. Ο Αντρέας ζητάει τη συμβουλή της Κρίστη σχετικά με την παρέμβαση στον Άρη. Η Νανά επισκέπτεται τη Μαριλένα και της ζητάει μια τροποποίηση στην διανομή της περιουσίας της με τον Παύλο. Ο Αριστείδης παρουσιάζει την ιδέα του για το νέο σποτάκι της Κουλντογκ η οποία είναι φριχτή. Ο Αντρέας, η Μαριλένα και ο Παύλος συναντιούνται μαζί με τον Άρη για να μιλήσουν για την καριέρα του.

151o επεισόδιο
Η Νανά συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλους με την προκλητική συμπεριφορά της. Μαθαίνει από τον Στέφανο ότι το παιδί που περιμένει η Τατιάνα είναι του Παύλου και όχι του Αριστείδη. Ο Παύλος τσακώνεται άσχημα με τον αδερφό του που αποκάλυψε το γεγονός αυτό στη μητέρα τους… Ο Φρίντομ μαθαίνει ότι η Βάλια και η Μαριλένα κανονίζουν να φύγουν για ένα ταξίδι στο εξωτερικό αλλά τελικά με τα ερωτικά του παιχνίδια καταφέρνει να την πείσει να μην πάει.