Οι συμμαθητές: Θα καταλάβει η Κρίστη γιατί είναι εξαφανισμένος ο Φραγκίσκος απ’ τη ζωή της;

Οι συμμαθητές

Όλες οι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Επεισόδια από Δευτέρα 8 Μαΐου – Τετάρτη 10 Μαΐου στις  21:00

Η Γκέλυ ανακρίνει τον Ηρακλή για την Αλίκη, ενώ ο Άρης διαβάζει πυρετωδώς για το τελευταίο μάθημα του πτυχίου του. Η Μαριλένα καλεί την Αλίκη στο σπίτι της για να της εκμυστηρευτεί το άγχος για την υγεία της. Η Τότα πιέζει για την αποχώρηση της Σεσίλιας από την ταβέρνα, εφόσον εκείνη δεν συνεργάζεται για να της χαρίσει ένα εγγόνι.

Η Κρίστη έχει παράπονα από την συμπεριφορά του Φραγκίσκου, χωρίς να γνωρίζει ότι ο λόγος των μυστηριωδών εξαφανίσεων του είναι η συμπαράσταση του στη Μαριλένα στην πιο δύσκολη στιγμή της. Ο Φρίντομ αποφεύγει ν’ αντιμετωπίσει το θέμα των γονιών του και η Γκέλυ έρχεται σε σύγκρουση με τον Αλέξανδρο. Η Σεσίλια πρέπει να φύγει από το σπίτι του Γιώργου, ο Γιώργος μαθαίνει τι σημαίνει viral και η Μαριλένα απέχει από την εταιρεία για να ξεκουραστεί.

Η Γκέλυ ενθουσιάζεται με το σποτάκι του Νικόλα, ενώ ο Αλέξανδρος κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει το βίντεο και να κερδίσει το στοίχημα που είχαν βάλει με την Γκέλυ. Η Μπέτυ ακούει μία συζήτηση του Άρη και της Ηρώς που θα την βάλει σε υποψίες και η Γκέλυ αρχίζει να ξανασκέφτεται ότι ίσως έπρεπε να είχε δώσει μια ευκαιρία στον Νικόλα.

Τι θα κάνει ο Φρίντομ με το θέμα των γονιών του; Θα καταφέρει η Τότα να διώξει την Σεσίλια; Τι θα κάνει ο Αλέξανδρος για να το σαμποτάρει το βιντεάκι του Νικόλα; Θα καταλάβει η Κρίστη γιατί είναι εξαφανισμένος ο Φραγκίσκος απ’ τη ζωή της;