Οι συμμαθητές: Το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς αρχίζει με…

Οι συμμαθητές

Τι θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1 στο ξεκίνημα του 3ου κύκλου.

Στα πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν, σύμφωνα με το MyTv και την Σοφία Τσίρκα, οι συμμαθητές θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν πίσω την Κουλντογκ από την Ίριδα. Ακόμη, η Ιωάννα η μητρια της Μαριλένας, η οποία θεωρούνταν νεκρή θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, γιατί εξαφανίστηκε, αφήνοντας τους όλους να πιστεύουν πως είχε πεθάνει.

Οι Συμμαθητές: Το μυστήριο γύρω από τον ψεύτικο θάνατο της Ιωάννας!

[dfp_ads id=236982]

Ο Παύλος, ο Ανδρέας και η Βάλια προσπαθούν να την πείσουν να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς έτσι θα έχουν ελπίδες να αναγκάσουν την Ίριδα να φύγει από την εταιρεία και παράλληλα θα χαρεί πολύ η Μαριλένα. Την ίδια στιγμή, ακόμη μια ιστορία που θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια αφορά τον Φρίντομ και τη Βάλια. Ο τελευταίος της είχε δώσει προθεσμία για να τον συναντήσει, διαμηνύοντας της πως εάν αυτή εκπνεύσει, δεν θα ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί της, αλλά εκείνη προτίμησε να πάει στην Αργεντινή.

Επιπλέον, θα δούμε τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που έκανε τελικά η Τατιάνα στο παιδί της.

Τέλος, το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς αρχίζει με ένα πάρτι στην παραλία, το οποίο οργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Epic  και τα παιδιά, προκειμένου να τον διαφημίσουν. Μουσική, φυσικά παίζει η Κρίστη, η οποία βοηθά τον Άρη στη διοργάνωση. Έτσι, όλοι νομίζουν ότι θα ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα τους καθώς το τελευταίο διάστημα, ειδικά στην οικογένεια Κουλούρη, έχουν συμβεί πολλά.

Οι συμμαθητές: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς!