Οι Συμμαθητές: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Απίστευτη αγωνία και τρομερές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς...

38o μέχρι και 41ο επεισόδιο
Μετά από παράκληση της Μαριλένας, ο Ανδρέας ζητάει τη βοήθεια του Παύλου για την παρουσίαση των νέων προϊόντων που θα προτείνει στην Κούλντογκ. Η Σεσίλια σκέφτεται τρόπους να ξεφορτωθεί την κυρία Ντίνα από το σπίτι, ακόμα και εγκληματικές ενέργειες. Η Τατιάνα προσπαθεί να γίνει μια καλή και χαμογελαστή σύζυγος για να σώσει τον γάμο της με τον Παύλο. Η Μαριλένα ζητάει από τον Ανδρέα να ψαρέψει τον Άρη για να μάθουν αν βλέπει ακόμα την κοπέλα του βίντεο. Και όταν, για να ξεφύγει από την καταπίεση της Ντίνας, η Σεσίλια ξεκινάει να πάει ένα στικάκι που ξέχασε ο Ανδρέας στην Κούλντογκ, θα ανακαλύψει ένα σωρό μυστικά.

Ένας από τους χαρακτήρες των Συμμαθητών παλεύει για τη ζωή του. Ο Αστυνόμος Αντωνίου πασχίζει να εξιχνιάσει την υπόθεση και όλοι είναι ύποπτοι. Οι τελευταίες λέξεις του θύματος ήταν «η Μαριλένα πρέπει να μάθει». Όλη η αλήθεια βρίσκεται στις κάμερες ασφαλείας της Κούλντογκ, όμως κάποιος μόλις τις έσβησε. Κι ενώ οι έρευνες κι οι ανακρίσεις της Αστυνομίας κλιμακώνονται, οι ύποπτοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον, προσπαθώντας να αποφύγουν τις υποψίες και έρχονται σε αντιπαραθέσεις που μοιάζουν μ’ ένα υπερβολικά αληθινό παιχνίδι Παλέρμο.

Η Ντίνα κι ο Ισίδωρος συναντιούνται επιτέλους. Ακριβώς την ώρα που η Αστυνομία κατευθύνεται στο σπίτι της Μαριλένας με σκοπό να τους συλλάβει. Ο Αστυνόμος επισκέπτεται την Τατιάνα στο σπίτι της για να την ανακρίνει για την υπόθεση, προκαλώντας τις υποψίες του Παύλου.

Όλα τα νέα για τη σειρά εδώ…