Οι Συμμαθητές: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την αγαπημένη σας σειρά...

70ό έως 73o επεισόδιο: Η Μαριλένα επισκέπτεται τον Αντώνη για να μιλήσουν κι εκείνος της ανακοινώνει την απόφαση που πήρε. Ο Φρίντομ προσπαθεί να εκμαιεύσει από την Βάλια τα αισθήματα της Μαριλένας για τον Αντρέα. Ο Ισίδωρος ζητάει τη συμβουλή του Αριστείδη σχετικά με τις υποψίες που έχει ότι η Γιώτα στο μαγαζί τους κλέβει. Η Αλίνα είναι αποφασισμένη να μάθει τα συναισθήματα του Άρη για την Μπέτυ. Η Ίρις αποκαλύπτει στη Ντίνα τον έρωτα της για τον Ανδρέα και αποφασίζει να τον διεκδικήσει ακόμα πιο δυναμικά, την ίδια ώρα που η Μαριλένα συνειδητοποιεί πόσο δύσκολη είναι η ζωή της χωρίς αυτόν κι αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για τον χωρισμό τους.
Η Μαριλένα αποφασίζει ότι δεν μπορεί μακριά από τον Ανδρέα, όμως η Ίρις φροντίζει να δημιουργήσει μια ακόμα παρεξήγηση μπαίνοντας εμπόδιο στον έρωτά τους. O Ισίδωρος κι η Ντίνα ζητάνε τη βοήθεια του Παύλου και της Τατιάνας για να διαπιστώσουν αν η Γιώτα από το μαγαζί τους κλέβει χρήματα. Η Σεσίλια ζητάει τη συμβουλή του Βαγγέλη για το αν πρέπει να μιλήσει στην Μαριλένα για όσα άκουσε την Ίριδα να λέει το βράδυ του ατυχήματος. Εντωμεταξύ, ο Αριστείδης αποφασίζει να μεταφέρει την περιουσία της Κούλντογκ σε ίδρυμα με δικαίωμα στις μετοχές από όλους τους κληρονόμους του.Η Ντίνα υποπτεύεται ότι ο Ισίδωρος την απατάει, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος προσπαθεί να λύσει το ζήτημα με τα διαφυγόντα κέρδη από το «Πιτάκι της Ντίνας». Η Αλίνα δίνει τελεσίγραφο στον Άρη για την σχέση τους ενώ ο Παύλος επικοινωνεί με τον Ανδρέα για να τον ρωτήσει αν μίλησε σε κανέναν για τα προϊόντα που πρότεινε στον Αριστείδη. Και ήρθε η ώρα για τη Μαριλένα να μάθει ένα πολύ μεγάλο μυστικό.
Θα καταφέρουν ο Ανδρέας κι η Μαριλένα να ξεπεράσουν τις παρεξηγήσεις που τους κρατάνε χωριστά; Θα βρει ευκαιρία ο Αστυνόμος να έρθει ακόμα πιο κοντά στη Μαριλένα; Πώς θα βοηθήσουν ο Παύλος κι η Τατιάνα τον Ισίδωρο στο θέμα με το μαγαζί; Και θα προλάβει η Σεσίλια να πει στην Μαριλένα ότι η Ίρις είναι αδερφή της πριν μπουν οι υπογραφές για τη μεταφορά της περιουσίας; Τι θα απαντήσει ο Άρης στην Αλίνα; Και ποια είναι η μεγάλη αποκάλυψη που θα αλλάξει τον κόσμο της Μαριλένας;

Όλα τα νέα για τη σειρά εδώ…