Οι Συμμαθητές: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την αγαπημένη σας σειρά...

66o έως 69o επεισόδιο: Η Τατιάνα γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει τη θέση που σκέφτεται ν’ αναλάβει ο Παύλος. Η Μαριλένα καλεί τον Γιώργο, για να μάθει πληροφορίες για την Μυρτώ Βεντούρη και την σχέση της με τον πατέρα της. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Μαριλένα ότι ο Αρης αγόρασε το μπαράκι κι η Σεσίλια προσπαθεί αγωνιωδώς να συνδέσει τα κομμάτια σκόρπιων αναμνήσεων από το βράδυ του ατυχήματος.
Τα παιδιά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα εγκαίνια του μπαρ, στο οποίο δεν σκοπεύουν να πάνε ούτε η Μαριλένα ούτε ο Ανδρέας που δεν θέλει να χαλάσει τη νύχτα του Άρη με την παρουσία του, ενώ η Βάλια απαγορεύει και στον Φρίντομ να πάει. Το σαμποτάζ της Ιριδας στην αλληλογραφία του Ανδρέα με τον κατασκευαστή του παγουριού πετυχαίνει κι η λάθος παραγγελία προβληματίζει τον Αριστείδη σχετικά με την ικανότητα του Ανδρέα να δουλεύει στην εταιρεία μετά τον χωρισμό. Και πάνω που η Τατιάνα κι ο Παύλος πήγαιναν καλά, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις που έχουν ζήσει σα ζευγάρι.
Τι απόφαση θα πάρει ο Παύλος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή; Ποια θα είναι η αντίδραση της Τατιάνας; Τι αντίδραση θα έχει η Μαριλένα στην αγορά του μπαρ από τον Άρη; Και θα θυμηθεί επιτέλους η Σεσίλια ότι η ‘Ιρις είναι αδελφή της Μαριλένας;

Όλα τα νέα για τη σειρά εδώ…