Οι συμμαθητές: Η Μαριλένα παλεύει για να μην πάει ο Ανδρέας να συναντήσει την Λυδία

Οι συμμαθητές
Απόψε στις 22:15 στον ΑΝΤ1.

Οι συμμαθητές – ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 74  – 76 (Δευτέρα 6, Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017)

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα πιστεύουν ότι η εμφάνιση της Λυδίας δεν αποτελεί σύμπτωση και αναζητούν πληροφορίες. Η Γκέλυ αναζητά τον Αλέξανδρο για να του ζητήσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες, την ίδια ώρα που  ο Νικόλας της ζητάει να τους αποδεσμεύσει από τα βιντεάκια της Κούλντογκ.

Η Μαριλένα παλεύει για να μην πάει ο Ανδρέας να συναντήσει την Λυδία. Ο Αλέξανδρος κρατάει αποστάσεις από την Γκέλυ υπό την αυστηρή επιτήρηση της Αλίκης και η Κρίστη με την Τατιάνα αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκατοίκησης με αφορμή τον Φραγκίσκο. Ο Ανδρέας συναντάει τον Νικόλα και ο Στάθης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Λυδία τον κρατάει μακριά από το παιδί του, ενώ οι προσπάθειες του να ανοίξει τον φάκελο με τα αρχεία του Αριστείδη συνεχίζονται. Η Γκέλυ υποψιάζεται ότι ο Ηρακλής και η Αλίκη κάτι κρύβουν, η Ντίνα αποφασίζει να βάλει στην θέση της την Αλίκη και ο Ανδρέας αποκαλύπτει μία λεπτομέρεια για την ημέρα της έκρηξης στην Μαριλένα.

Η Μαριλένα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Ανδρέα στο οικογενειακό δείπνο με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας βάζει στη γωνία τη Λυδία για να μάθει αν έχει κάποια σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ο Αρης τηλεφωνεί στην Μπέτυ για να την καλέσει στο οικογενειακό δείπνο, όμως εκείνη έχει περίεργη συμπεριφορά. Η Τάρα συμβουλεύει τον Φραγκίσκο να μη δείξει πόσο γουστάρει την Κρίστη για να υπάρχει μυστήριο, ενώ η Τατιάνα δίνει στην Κρίστη ακριβώς την ίδια συμβουλή. Η Γκέλυ επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο σπίτι της Μαριλένας για να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους, ενώ η Σεσίλια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια ζωή της. Ένα μυστικό απ’ το παρελθόν της Μπέτυς κινδυνεύει να διαλύσει την σχέση της με τον Αρη.