«Οι συμμαθητές» κάνουν νέα αρχή με νέους χαρακτήρες!

Δείτε ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στις νέες ιστορίες!

 Οι «Συμμαθητές», η τηλεοπτική παρέα που απογείωσε την περσινή χρονιά μας συνεχίζονται για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Φειδάς αναλαμβάνει από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου να συνεχίσει τις ιστορίες τους!

Νέα αρχή. Νέοι χαρακτήρες, νέες ιστορίες, νέες προκλήσεις έρχονται να ταράξουν τον κόσμο των Συμμαθητών στην καινούρια ζωή που έχουν επιλέξει.

Η χρονιά που πέρασε άλλαξε τις ζωές όλων ριζικά. Που θα τους βρει η καινούρια εποχή;

Ποιοι είναι όμως οι νέοι χαρακτήρες;

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Κώστας Κόκλας)
Ο γοητευτικός Αντώνης, ο Αστυνόμος που έρχεται να εξιχνιάσει την εξαφάνιση του Ισίδωρου αλλά και μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση στην οποία έχει μπλεχτεί ο Άρης. Θα καταφέρει να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει; Και ποια απ’ τις γυναίκες της παρέας θα διαλέξει τελικά;

Ο αστυνόμος Αντώνης Αντωνίου είναι αστυνόμος του πεζοδρομίου, σκληρός όπου χρειάζεται και πονηρός όπου αυτό θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.
Δεν ήταν ο πρώτος στη Σχολή Αστυνομικών ούτε στις σωματικές ασκήσεις, ούτε στα μαθήματα. Δε συμπαθεί ιδιαίτερα τα όπλα και τη βία, αλλά θα χρησιμοποιήσει τον φόβο των ανθρώπων για την Αστυνομία αν αυτό θα του φέρει αποτελέσματα.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, απλά ήθελε να κάνει τη δουλειά του και να πληρώνεται το μισθό του, ο οποίος μειώνεται συνέχεια, όμως τον τελευταίο χρόνο η τύχη έφερε μερικές υποθέσεις στο δρόμο του που θεωρήθηκαν επιτυχίες και του εξασφάλισαν καλές σχέσεις με τα ανώτερα κλιμάκια της Αστυνομίας.
Στα πρώτα επεισόδια της σειράς αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του Ισίδωρου και της μυστικής οργάνωσης «Φτερό» που συνδέεται με μια σειρά περίεργων κλοπών σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και ονομάστηκε έτσι γιατί σε κάθε ενέργεια οι δράστες αφήνουν σαν υπογραφή ένα μικρό, λευκό φτερό.

ΜΠΕΤΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ (Ναταλία Δήμου)
Η ανατρεπτική Μπέτυ, η καινούρια φοιτήτρια στη σχολή του Άρη, που μπαίνει ως φίλη στη ζωή του, αλλά τον παρασύρει στην άγρια πλευρά της ζωής. Θα μείνουν φίλοι ή θα ζήσουν έναν πρωτόγνωρο έρωτα;

Η ανεξάρτητη κι ανατρεπτική Μπέτυ είναι η καινούργια φοιτήτρια στη σχολή του Άρη. Φρέσκια και γεμάτη χιούμορ, πειράζει τους πάντες και δε διστάζει να πει τα πράγματα με τ’ όνομα τους, κοροϊδεύοντας ό,τι βρίσκει παράξενο και βγάζοντας παρατσούκλια στους συμφοιτητές της.
Δεν τα πάει καλά με οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και αρχής, πιστεύει ότι είναι χρέος όλων μας να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και θεωρεί ότι το σύστημα στέρησε από τη γενιά της την ελπίδα και ο μόνος τρόπος να ξανακερδιθεί είναι η δραστηριοποίηση.
Η Μπέτυ γρήγορα θα κερδίσει την καρδιά του Άρη και θα του δώσει τη δική της, όμως όταν παίρνουν με δική της πρωτοβουλία την απόφαση να μην μπλέξουν στη σχέση τους το ερωτικό, η φιλία τους θ’ αρχίσει να έρχεται κόντρα με τον έρωτα που γεννιέται μεταξύ τους.
Είναι κορίτσι της εποχής της και πάνω απ’ όλα το κορίτσι με το οποίο δεν θα ‘θελες να μπλέξει ο γιος σου. Για τον Άρη είναι η «κακή επιρροή» και θα του δημιουργήσει μεγάλες κόντρες με την οικογένεια του.

ΙΡΙΣ ΣΑΡΑΦΗ (Τραϊάνα Ανανία)
Η μυστηριώδης Ίρις αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Εμπορικού. Αλλά ποια είναι η σχέση της για την Cooldog; Ποιο το μυστικό σχέδιο της για την εταιρεία και τι συνέπειες θα έχει στις ζωές της Μαριλένας, του Αριστείδη και του Ανδρέα;
Η μυστηριώδης κοπέλα εμφανίζεται στο κατώφλι της Cooldog στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου και προσλαμβάνεται αμέσως στη θέση της Διευθύντριας Εμπορικού της Cooldog.
Η Ίρις είναι ψυχρή, αποτελεσματική και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει το στόχο της.
Πρακτική και μεθοδική, έχει ένα βιογραφικό πλούσιο σε σπουδές και προϋπηρεσία στο τμήμα εμπορικού δυνατής εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Αμερικής.
Είναι σκληρή στη δουλειά της, με τους άλλους και με τον εαυτό της. Δεν δέχεται τα λάθη, ούτε απ’ τους άλλους, ούτε απ’ την ίδια. Η «Βασίλισσα του Πάγου» όπως τη φωνάζουν στη δουλειά, είναι ανταγωνιστική και δεν τα πάει καλά με τις άλλες γυναίκες, γιατί θεωρεί ότι μπλέκουν στη δουλειά το συναίσθημα. Προτιμά να συνεργάζεται με άντρες, τους οποίους και λόγω της γοητείας της, καταφέρνει να ελέγχει.
Έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό, πολλά κομμάτια της εργασιακής πραγματικότητας στην Ελλάδα την ενοχλούν ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα στην Κούλντογκ, την ενοχλεί η οικογενειοκρατία και το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν εργάζονται στην εταιρεία, όπως η Μαριλένα κι ο Άρης, επηρεάζουν τόσο πολύ εταιρικές αποφάσεις της Cooldog.
Με τη Μαριλένα ειδικά συνδεόνται κατευθείαν με μια σχέση μεγάλης κόντρας, η οποία θα κλιμακωθεί όταν η Ίρις αποφασίσει να κυνηγήσει τον Ανδρέα.
Στους ανωτέρους της εμπνέει ασφάλεια ότι η δουλειά θα γίνει σωστά, αλλά συχνά υπερβαίνει τις αρμοδιότητες της. Με τον Αριστείδη γρήγορα θα κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης.
Αυτό που δεν γνωρίζει ο Αριστείδης είναι πως η Ίρις έχει παρτίδες από παλιά με την οικογένεια Κουλούρη, κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό και το σχέδιο της είναι να πάρει στα δικά της χέρια τον έλεγχο της Κούλντογκ.

ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑÏΔΗΣ (Κώστας Τριανταφυλλόπουλος)
Ο αυστηρός Ανδροκλής, ένας μονόχνωτος συνταγματάρχης με απότομους τρόπους που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι της Ντίνας, όταν ο Ισίδωρος εξαφανίζεται μυστηριωδώς.
Ο απόστρατος συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού Ανδροκλής Νικολαϊδης, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Ισίδωρου που έρχεται να μείνει στο σπίτι της Ντίνας για να διαφυλάξει την τιμή της όταν εξαφανίζεται ο άντρας της.
Με το τρίπτυχο Πατρις-Θρησκεία-Οικογένεια σαν Ευαγγέλιο, ο Ανδροκλής είναι ακόμα πιο θρησκόληπτος και συντηρητικός απ’ τον Ισίδωρο. Μονόχνωτος, απότομος και συνηθισμένος να μιλάει σε φαντάρους, ο Ανδροκλής θα έρθει σε σύγκρουση με το λιοντάρι που λέγεται Ντίνα, και θα βρεθεί να κάθεται σε αναμμένα καρφιά όταν συνειδητοποιήσει ότι η τσαούσα κουνιάδα του δεν έχει κανένα σκοπό να αποδεχτεί την στρατιωτική του εξουσία μέσα στο σπίτι.
Έχει την κοκεταρία των παλιών, και φημίζεται για τις μυρωδιές του, με αποκορύφωμα τα πέντε κιλά κολώνια που βάζει κάθε φορά που ετοιμάζεται να βγει και το λιβάνι απ’ το θυμιατήρι του με το οποίο τριγυρίζει στο σπίτι, τρελαίνοντας τη Ντίνα.
Η Ντίνα κι ο Ανδρέας σύντομα θα αποφασίσουν να του ζητήσουν να φύγει απ’ το σπίτι, αλλά ο Ανδροκλής κρύβει μια έκπληξη που θα τους πιάσει εντελώς απροετοίμαστους.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΟΥ (Ναταλία Κηρύκου)
Η κολλημένη με την εικόνα Αναστασία που τα φτιάχνει με τον Κυριάκο αλλά σύντομα θα χρειαστεί τη βοήθεια του Άρη. Θα καταφέρει να σπάσει τον καθρέφτη μέσα απ’ τον οποίο βλέπει τη ζωή της και να ζήσει πραγματικά;
Η εκθαμβωτική, κολλημένη με θέματα εμφάνισης, εικόνας και social status Αναστασία είναι συμφοιτήτρια των παιδιών και ημιεπίσημο κορίτσι του Κυριάκου.
Πηγαίνει σε μια σχολή που δεν της αρέσει γιατί οι γονείς της θέλουν να δουλέψει στις επιχειρήσεις τους, παρότι εκείνη ονειρεύεται να σπουδάσει Σχέδιο Μόδας. Τρώει φαγητά που δεν της αρέσουν γιατί είναι γεμάτα θερμίδες που την κάνουν χοντρή και καταστρέφουν το σώμα της. Και είναι με ένα αγόρι που δεν της αρέσει, γιατί ξέρει ότι διατηρεί σχέσεις και μ’ άλλες κοπέλες, αλλά ταιριάζει τέλεια στην εικόνα που θέλει να έχει η ζωή της.
Ζει τη ζωή της για να βγάζει τις φωτογραφίες που θα τη δείχνουν τέλεια στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, αλλά όταν ο Άρης καταλάβει ότι πάσχει από νευρική ανορεξία κι αποφασίσει να τη βοηθήσει να ξεφύγει από όλα όσα την κρατάνε κολλημένη στην επιφάνεια, η Αναστασία θα προσπαθήσει να σπάσει την επιφάνεια και να κάνει την αρχή μιας νέας ζωής με επιλογές που την κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (Πάνος Σταθακόπουλος)
Ο κολλημένος με την Αστρολογία αποτελεσματικός αλλά συχνά αφελής Μπάμπης, είναι ο έμπιστος βοηθός και συνεργάτης του Αστυνόμου Αντώνη Αντωνίου. Όταν η Αστυνομία δεν βρίσκει κάποιον αγνοούμενο, ο Μπάμπης ίσως μπορεί να βοηθήσει, αρκεί να του πεις τον ωροσκόπο.
Ο Μπάμπης, το δεξί χέρι του Αστυνόμου, είναι εξαιρετικά σχολαστικός στη δουλειά του και αναλαμβάνει όλο το διαδικαστικό και γραφειοκρατικό κομμάτι των υποθέσεων, καθώς και τυπικές εργασίες της Αστυνομίας, όπως τα γνήσια της υπογραφής κι οι επικυρώσεις ταυτότητας.
Παρά την ελάχιστη πείρα του σε πραγματική αστυνομική έρευνα, προσπαθεί να συνδράμει τον Αστυνόμο κυρίως χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Αστρολογία που είναι το αγαπημένο του χόμπυ, καθώς πιστεύει ότι από τον αστρολογικό χάρτη του ύποπτου μπορεί να καταλάβει αν έχει κάνει το έγκλημα.