Οι συμμαθητές: Απόψε το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο με guest έκπληξη!

Οι συμμαθητές

Δείτε φωτογραφίες και όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 στις 22:15.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται μπροστά σε βασανιστικά διλήμματα… Οι αποφάσεις και οι επιλογές τους θα είναι καθοριστικές και οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και καταλυτικές δημιουργώντας ένα άκρως ανατρεπτικό φινάλε!

Μεγάλη έκπληξη στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στην σειρά «Οι συμμαθητές» είναι η επανεμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η guest εμφάνιση της Λουκίας Παπαδάκη, σε έναν διαφορετικό ρόλο! Η παρουσία της θα βοηθήσει την Μαριλένα, τον Ανδρέα και την οικογένεια Κουλούρη να πάρουν πίσω την εταιρεία τους από τον έλεγχο της Ίριδας στο συνταρακτικό φινάλε των Συμμαθητών.

Ποια συγκλονιστικά γεγονότα θα συμβούν στην αγαπημένη μας σειρά;

Η Μαριλένα θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον Ανδρέα και την κληρονομιά του πατέρα της καθώς δέχεται μια περίεργη πρόταση από την Ιριδα. Η Βάλια θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Θα πρέπει την ίδια μέρα ή να σταθεί στην καλύτερη της φίλη ή να πάει να βρει τον Φρίντομ και να σώσει τον έρωτα της μαζί του. Και η Τατιάνα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον γάμο της με τον Παύλο και την σωτηρία της Κούλντογκ. Αν ο γιος της Τατιάνας είναι παιδί του Αριστείδη, έχει δικαιώματα στις μετοχές της Κούλντογκ, και ως νέος μέτοχος καταργεί την πλειοψηφία της Ίριδας.

Δείτε την έναρξη του τελευταίου επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες:

MARK0368 MARK0353 MARK0362 MARK0013 MARK0026 MARK0287 MARK0737 MARK0790 MARK0799 MARK0908 MARK0915