Οι Πανθέοι έρχονται απόψε με ένα καθηλωτικό επεισόδιο

Πανθέοι

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα...

Οι Πανθέοι – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (19/09 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ): Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της ανακάλυψης ότι υπάρχει ένα νόθο παιδί στην οικογένεια των Πανθέων. Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) θα κάνει προσπάθειες να γεφυρώσει το χάσμα της γυναίκας του, Μάρμως (Μ. Κράιλινγκ), με την υπόλοιπη οικογένεια. Έτσι, θα ζητήσει από τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) να αποτελέσει την πρώτη γέφυρα μεταξύ των Πανθέων και της συζύγου του.

Η κηδεία του Στρατηγού Βλάση (Γ. Κωνσταντίνου) γίνεται με τις τιμές που του αξίζουν. Όλο το Γραμματικό δίνει το παρών αλλά ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει και ένας άντρας που δεν τον ξέρει κανένας.

Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) θα φύγει από τον Κίτσο και θα ζητήσει τη βοήθεια του Τέλη (Κ. Γαβαλάς). Αυτός θα προσπαθήσει να της βρει πλαστά διαβατήρια για να τη φυγαδεύσει εκτός Ελλάδας. Η Πέλλα αφού του πει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη και για ποιο λόγο την κυνηγάνε θα πάει εκεί που την στέλνει ο Τέλης για να πάρει τα χαρτιά της. Όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει τι την περιμένει, σε εκείνη την κακόφημη περιοχή που θα βρεθεί μόνη της…