Οι μυστικές πληροφορίες γίνονται όπλα άμυνας

Η Αντιγόνη δεν μπορεί να καταλάβει πώς έμαθε ο άγνωστος ότι εκμυστηρεύτηκε στον Στέφανο τον τόπο όπου θάφτηκε ο Αραβαντινός. Ο Στέφανος της εξηγεί ότι προδόθηκε μόνος του, αφού επισκέφτηκε τον τάφο τού Αραβαντινού. Ο Λουκάς δηλώνει στην Εριέττα ότι δεν πρόκειται να πιέσει το Στέφανο να μοιραστεί την πληροφορία, καθώς είναι το μόνο όπλο που έχει για να προστατευτεί απέναντι στις απειλές του Πέτρου.

Η Μαρίλια συγκρούεται με την Εύα και την Αγγέλα, όταν τους ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανέναν σκοπό να ξαναδώσει Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Εύα, με τη βοήθεια του Λουκά, μαθαίνει το όνομα και τη διεύθυνση τού άντρα με τον οποίο σχετίζεται η Μαρίλια και ψάχνει τρόπους να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, πριν κάνει τις κινήσεις της.

Η Νόρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της εταιρείας όπου εργαζόταν. Της ανακοινώνει ότι θέλει να την προσλάβει ξανά, αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Στέφανος εξομολογείται στη Νόρα ότι η αστυνομία εντόπισε τους κλεπταποδόχους που διοχέτευαν τα διαμάντια στην αγορά. Της λέει ότι και ο ίδιος είχε πουλήσει ένα, όταν βρέθηκε οικονομικά στριμωγμένος.