Οι λατινοαμερικανικές σειρές που έρχονται στον ΑΝΤ1!

ANT1

Γνωρίστε την Primera Dama και την Imperio λίγο πριν τις δούμε στον ΑΝΤ1...

Με μυθοπλασία θα συνεχίσει το καλοκαίρι του ο ΑΝΤ1 μετά το τέλος των ζωντανών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων του. Εκτός από τις επαναλήψεις των ελληνικών παραγωγών που θα δούμε, έρχονται και δύο νέες μια βραζιλιάνικη και μια κολομβιανή σειρά θα καλημερίζουν τους τηλεθεατές του καναλιού του Αμαρουσίου, το «Império» και το «Primera Dama» από τις 4 Ιουλίου. Ας τις γνωρίσουμε…

Primera dama (Η πρώτη κυρία)

primeradama

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Sebastián Arrau

ΠΑΙΖΟΥΝ: Carina Cruz, Javier Jattin, Christian Meier, Kathy Sáenz, Jacqueline Arenal, Juan David Agudelo, Natalia Jerez, Alvaro Rodriguez, κ.ά.

Από τη Δευτέρα 04 Ιουλίου στις 08:45 και κάθε μέρα, ο ΑΝΤ1 φέρνει στους δέκτες σας ακόμα μια επιτυχημένη και ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά, που θα γίνει η νέα καθημερινή σας συνήθεια! Ο λόγος για την Primera dama (Η πρώτη κυρία), μια κολομβιανή σαπουνόπερα, η οποία είναι ριμέικ της ομώνυμης Χιλιανής. Η σειρά έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στις βαλκανικές χώρες. Αυτήν την περίοδο, στις Ηνωμένες   Πολιτείες, η ομώνυμη σειρά  βρίσκεται στη παραγωγή με  το σενάριο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του  αμερικανικού κοινού.

Η Primera dama, αφηγείται την ιστορία της όμορφης Παλόμα, μιας νεαρής επαρχιώτισσας με υπέρμετρες  φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η πρώτη κυρία  της Κολομβίας. Στην προσπάθειά της όμως συναντά τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού σκηνοθέτη του θεάτρου, του Μαριάνo.

Θα την εμποδίσει ο έρωτάς της για τον Μαριάνο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα; Θα καταφέρει η Παλόμα να επιτύχει  τελικά το  στόχο της;  Τι θα θυσίαζε για το όνειρο της; Πως θα  κρύψει το  παρελθόν της  που έχει έρθει πίσω για να την στοιχειώσει;

 

Império

imperio1

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Aguinaldo Silva

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Rogério Gomes

ΠΑΙΖΟΥΝ: Alexandre Nero, Lília Cabral,Leandra Leal, Drica Moraes, Marjorie Estiano, Daniel Rocha, Andreia Horta, Caio Blat,Josie Pessoa, Marina Ruy Barbosa,Rafael Cardoso,José Mayer,Paulo Betti, Carmo Dalla Vecchia,Maria Ribeiro κ.α.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη βραζιλιανή σειρά Império έρχεται στον ΑNT1 από Δευτέρα 04 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 09:45. Η σειρά Império, η οποία βραβεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015, ως Best telenovela στα 43 Διεθνή  βραβεία Emmy και την παρακολουθούν 30 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά λεπτό, υπόσχεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στα καλοκαιρινά σας πρωινά και να αποτελέσει την καλύτερη τηλεοπτική παρέα με πολύ σασπένς, έρωτα, χιούμορ, απολαυστικές ερμηνείες και ταλαντούχους πρωταγωνιστές!

ΥΠΟΘΕΣΗ: Επιλέχτηκε  από τη μοίρα, παρασύρθηκε  από την εξουσία… Ο Χοσέ Αλφρέντο είναι ένας άνθρωπος ταπεινής καταγωγής, ο οποίος όμως, κατάφερε να κτίσει μια  αυτοκρατορία. Όταν ήταν νέος, πέρασε  μια μεγάλη απογοήτευση και από τότε άρχισε να  επωφελείται από τους  ανθρώπους και τις ευκαιρίες που συναντούσε. Η πορεία της ζωής του, θα καθοριστεί όταν θα βρεθεί τυχαία σε μια μαύρη αγορά  πολύτιμων λίθων  και  αυτό θα γίνει η αφορμή να ασχοληθεί με το εμπόριο διαμαντιών. Στην Ελβετία, συναντά τη Μαρία Μάρτα η  οποία κατάγεται από μια παραδοσιακή αλλά πτωχευμένη  οικογένεια της Βραζιλίας.  Οι δύο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα γάμο συμφερόντων. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Χοσέ Αλφρέντο γνωστός  πλέον ως Λόρδος Αλφρέντο, καλείται να διαχειριστεί,  αφενός μια αλυσίδα κοσμηματοπωλείων και αφετέρου τις προσωπικές και οικογενειακές  συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή το σκοτεινό παρελθόν του έχει γυρίσει για να τον στοιχειώσει…