Οι εξελίξεις στα σημερινά επεισόδια των σίριαλ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νταίζη συλλαμβάνεται. Στην ανάκριση, που ακολουθεί, αναγκάζεται να παραδεχτεί στον αστυνόμο ότι αυτή έδωσε τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του Μπέλλου. Ο Λουκάς δεν νιώθει καλά ψυχολογικά και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Εριέττα. Εκείνη του δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλάι του όποια απόφαση κι αν πάρει. Και η Νόρα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι ο Λουκάς είναι πιεσμένος. Η Δάφνη την συμβουλεύει να προχωρήσει σε ένα γάμο μαζί του, ώστε να πάψει να νιώθει ανασφάλεια.
Η Νόρα ζητάει από το Λουκά να παντρευτούν και οι δυο τους σπεύδουν να το ανακοινώσουν στην παρέα. Η Αμαλία επανέρχεται στην απόφασή της και ζητάει από τον Πέτρο να προχωρήσει το διαζύγιό τους. Ο Στέφανος και ο Χρήστος αποφυλακίζονται. Η Μελίτα και η Νταίζη τούς υποδέχονται έξω από τη φυλακή. Η Εριέττα  παρακολουθεί την αποφυλάκιση από μακριά.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Τόνια μαθαίνει για τη συμφωνία ανάμεσα στην Κάτια και το Σωτήρη. Ζητάει εξηγήσεις από το Σωτήρη και καταλήγουν να τσακωθούν άσχημα. Η Κάτια φτάνει στη Λοζάννη και συναντά τον Πέτρο.
Η Ξένια ζητάει από τον Τζώρτζη να επιτεθεί στην Ελπίδα. Ο Στέφανος μετά από τηλεφώνημα της Παναγιώτας υποψιάζεται πού είναι η Ελπίδα. Η Λίλιαν πληγώνεται όταν καταλαβαίνει ότι ο Φάνης δεν έχει ξεπεράσει την Τόνια.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς