Οι Άσφαιροι: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Ιστορίες αστυνομικής τρέλας με πρωταγωνιστές δυο ιδιόμορφους ερευνητές στη νέα κωμική σειρά του Alpha. Τα όπλα τους μπορεί να είναι… άσφαιρα, αλλά το χιούμορ τους «χτυπά» κατευθείαν στον στόχο.

Στην Αθήνα του σήμερα, οι ειδικοί ερευνητές, ο Άγης Λίτσης και ο Θανάσης Φούγκας έχουν ως αποστολή να καθαρίσουν τους δρόμους της Αθήνας από το έγκλημα. Το πρόβλημα όμως είναι ένα: είναι τελείως ανίκανοι. Συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον στην καταστροφή και τον πανικό που προκαλούν, μπλέκουν άθελά τους στις πιο ακραίες καταστάσεις.
Βρίσκονται στο στόχαστρο του οργανωμένου εγκλήματος στην Αθήνα και κάνουν τους εχθρούς τους να πιστεύουν πως είναι υπερ-αστυνομικοί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις τους είναι τελείως τυχαίες.

Στο 1ο επεισόδιο:
Οι δύο ντετέκτιβ του Ειδικού Τμήματος Ερευνών, Λίτσης και Φούγκας, περιπλανούνται σε όλη την Αθήνα για να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα που δεν χρειαζόταν εξιχνίαση. Ένας βλάχος αστυνομικός διευθυντής, ένας νεκρός κινέζος κι ένας Ρώσος που πηδάει πάνω από μάντρες κάνουν τη μέρα τους λίγο πιο δύσκολη και λίγο πιο ενδιαφέρουσα… Οι δυο ντετέκτιβ, δεν είναι όμως μόνοι, καθώς τους συντροφεύει μια φωνή… Μια φωνή που αφηγείται τις σκέψεις της, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

Στον ρόλο των δυο ερευνητών ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Συμμετέχουν: Ζώγια Σεβαστιανού, Βασίλης Γιακουμάρος, Αργύρης Γκαγκάνης, Εύη Δόβελου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Κρήτος, Ίριδα Μάρα, Νίκος Παντελίδης, Τάσος Γκικούδης, Δώρα Σαμψώνα

Σενάριο: Ζήσης Ρούμπος – Δημήτρης Πλατανιάς
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλατανιάς
Παραγωγή: Arrow of Time Productions

Πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 22:30