Οι αντιδράσεις για το «Ezel” συνεχίζονται… Ελληνοκύπριοι ενάγουν τον ΑΝΤ1 !

Διαβάστε λεπτομέρειες

Οι αντιδράσεις για το «Ezel” του ΑΝΤ1 συνεχίζονται ! Και μάλιστα; Οι αντιδράσεις αυτές όχι μόνο συνεχίζονται αλλά όσο πάει και φουντώνουν ! Αποτέλεσμα; Οι Ελληνοκύπριοι αποφάσισαν να ενάγουν το κανάλι του Αμαρουασίου, για την μετάδοση της συγκεκριμένης σειράς. Και αποφάσισαν να ενάγουν τον ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας ότι διαπράττει αδικήματα με την προβολή της συγκεκριμένης τούρκικης σαπουνόπερας.

Και συγκεκριμένα η «Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο” απέστειλε ειδοποίηση στον σταθμό και προς τον Σπήλιο Ι. Χαραμή γενικό διευθυντή ομίλου ΑΝΤ1 και προς τον Ιωάννη Λάτσιο διεθυντή προγράμματος, για την έναρξη νομικής διαδικασίας εναντίον του και των υπευθύνων του, κατηγορώντας τους για :

α) Συνομωσία για πρόκληση βλάβης στους εκτοπισμένους Ελληνοκύπριους και άλλα θύματα της τούρκικης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του Βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

β) Παράνομη, ζημιογόνα και αρνητική επέμβαση στο δικαίωμα της προσωπικότητας των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής και συγκεκριμένα στο συναισθηματικό τους κόσμο, κατά παράβαση του σχετικού ατομικού δικαιώματος που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαική Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ευρωπαικό Σύνταγμα

γ) Για ηθελημένη παρενόχληση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τούρκικης εισβολής.

Τέλος, οι εναγόμενοι ειδοποιήθηκαν επίσης, ότι με την αγωγή θα αξιωθεί μεγάλο ποσό αποζημιώσεως.

Οσο για το τι λέει για όλα αυτά και το κανάλι από την δική του πλευρά ; Οι άνθρωποι του καναλιού υποστηρίζουν, πως δεν πρόκειται για μία σειρά που σκοπός της είναι να περάσει διάφορα πολιτικά μηνύματα, αλλά για μία ερωτική σειρά δράσης, ενώ όσο μπορούν έχουν προσπαθήσει στο μοντάζ να ελαχιστοποιήσουν τα πλάνα που έχουν να κάνουν με την κατεχόμενη Κύπρο, πράττοντας το ίδιο και στον υποτιτλισμό.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμη: Έντονες αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL – Συγκέντρωση έξω από το κανάλι!