«Οι Άγριες Μέλισσες στο τελευταίο επεισόδιο θα κλείσουν με μια γιορτή»

Άγριες Μέλισσες

«Οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή της ζωής και της καριέρας μου».

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Σουξές, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, απάντησε και για το φινάλε της σειράς.

Τι σημαίνουν για εσάς οι Άγριες Μέλισσες;

Όσον αφορά εμένα, οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή της ζωής και της καριέρας μου, γιατί ένα ευρύ κοινό έμαθε ότι ο Προύσαλης είναι ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές. Έτσι πλέον στο δρόμο μού λένε «κύριε Σουξέ, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα μας δίνετε μέσα από τις Μέλισσες».

Για έναν ηθοποιό, η αποδοχή και η αναγνωρισιμότητα με το επίθετό του και όχι μόνο με το όνομα του ρόλου του αποτελεί δικαίωση. Αυτή η σειρά για μένα ήταν θείο δώρο, γιατί συμμετείχα σε μια οικογένεια, σε έναν τηλεοπτικό θίασο σπουδαίων θεατρικών ηθοποιών και γνώρισα το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ένα χαρισματικό μαέστρο, με ένα υπέροχο επιτελείο τεχνικών.

Οι Άγριες Μέλισσες που θα τελειώσουν σε ένα μήνα από τώρα, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μια ωραία σειρά στην οποία δουλέψαμε σκληρά και πολύ συνειδητά με αγάπη.

Γιώργος Σουξές

Με ποια σκηνή λέτε ότι θα κλείσουν οι Άγριες Μέλισσες;

Με το Πολυτεχνείο. Με την απελευθέρωση και την πτώση της χούντας. Με μια γιορτή. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί και σήμερα είμαστε παγιδευμένοι. Δεν έχουμε απελευθερωθεί από τα μνημόνια, την πανδημία, τη ενεργειακή κρίση. Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Όλα τα αντιμετωπίζουμε με σθένος.