Οι «8 Λέξεις» ετοιμάζονται για πρεμιέρα – Πως θα βρούμε τους ήρωες στα πρώτα επεισόδια;

8 Λέξεις

8 Λέξεις, πρεμιέρα την Δευτέρα 31 Αυγούστου στον ΣΚΑΪ!

Νέος κύκλος για τις «8 Λέξεις» που συγκλονίζει. Νέα επεισόδια που κόβουν την ανάσα. Νέα πρόσωπα που αναστατώνουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Η 2η σεζόν της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ έρχεται από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 21.00 και θα είναι συναρπαστική.

Πώς βρίσκουμε τους ήρωες στα πρώτα επεισόδια:

Ο Οδυσσέας (Ανδρέας Γεωργίου) και η Έρση (Ναταλία Κηρύκου) ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, μετά τη φωτιά, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν.

Ο Μιλτιάδης (Κούλλης Νικολάου) προσπαθεί να αποκαταστήσει την κλονισμένη σχέση του με την Κατερίνα (Ευτυχία Μέλη). Ο Φοίβος (Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο) και η Βίκυ (Φανή Γεωργακοπούλου) ετοιμάζονται για το χτύπημα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση θα είναι και ο Μιλτιάδης. Όταν, τελικά, πραγματοποιήσουν την επίθεση, ο Μιλτιάδης τραυματίζεται πολύ σοβαρά, το ίδιο και η Βίκυ.

Η Ναυσικά (Πέμη Ζούνη) κοντεύει να τρελαθεί με το θέμα της Τζουλιάνας (Tζουλιάνα Κλεάνθους), που εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένη με τον Σωτήρη (Πέτρος Λαγούτης), αλλά με ένα έξυπνο κόλπο καταφέρνει να του ξεφύγει. Η Ναυσικά είναι ευτυχισμένη που έχει και πάλι την μικρή κοντά της, ενώ τη χαρά της έρχεται να συμπληρώσει και η πρόταση του Μάρκου (Βύρων Κολάσης) να είναι ξανά μαζί ως ζευγάρι.

Η Σμαράγδα (Βαρβάρα Λάρμου) συνεχίζει τον τζόγο και βυθίζεται στα χρέη, με κίνδυνο να χάσει το ατελιέ της. Όταν ζητά δανεικά από την Άκη (Γιώργος Παρτσαλάκης), αυτός της θέτει ως όρο να χωρίσει από τον Σίμο (Απόστολος Γκλέτσος).

Η Εύα (Θάλεια Ματίκα) ζει τον έρωτά της με τον Νικηφόρο (Ανδρέας Ανδρεόπουλος), αλλά τα προβλήματα που δημιουργεί η κόρη της, η Ολυμπία (Tera Elle Peri), είναι τεράστια.

Η Αποστολία (Χριστίνα Χριστόφια) μιλάει στην Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη) για τα «σκοτεινά σημεία» που εμφανίζει η Βίκυ και καταφέρνει να την κλονίσει. Όταν η Ηλιάνα θα ζητήσει εξηγήσεις από τη Βίκυ, δεν ξέρει πια τι να πιστέψει.

Η Αλίκη (Κατερίνα Ζήνωνος) εξομολογείται στον Έκτορα (Στέφανος Μιχαήλ) πως είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κανονική σχέση, ενώ ο Μιχαήλ (Ιάσονας Παπαματθαίου) προσπαθεί να διευθετήσει το διαζύγιο με τη Ρωξάνη (Δανάη Παππά), η οποία συνεχίζει να τον εκνευρίζει απίστευτα.

Η Ιφιγένεια (Ιφιγένεια Τζόλα) ανησυχεί για τον Σπύρο (Πάνος Μπακανδρέας) που υποψιάζεται ότι έχει ερωμένη και ζητά τη βοήθεια της Νόνας (Μαρούσα Αβραμίδου).

Ο Δημήτρης (Στέλιος Φύτρος) ετοιμάζει τον γάμο του με τη Βικτώρια (Βασιλική Παπαμιχαήλ) ενώ ο Αλέκος (Αλέξης Παππάς) στελεχώνει τον νέο τηλεοπτικό σταθμό και συνεχίζει τα «υπόγεια» σχέδιά του.

Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στα επόμενα επεισόδια:

Ο Φρίξος (Νίκος Πολυδερόπουλος) έρχεται στην Κέρκυρα και αρχίζει να κάνει παρέα με τον Οδυσσέα, την Έρση, την Ιφιγένεια και τον Σπύρο. Η Έλλη (Πένυ Φοινίρη) έρχεται και αυτή στην Κέρκυρα και μπαίνει και αυτή στην παρέα. Όταν τη γνωρίσει ο Φρίξος πιστεύει ότι είναι καρμικό και ότι θα γίνουν ταιριαστό ζευγάρι.

Ο Αιμίλιος Φωκάς (Θεοχάρης Ιωαννίδης) έρχεται ως διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Άκη. Είναι παντρεμένος με τη Μάγδα (Κρίστη Παπαδοπούλου), αλλά ένας αναπάντεχος έρωτας ανατρέπει τις ισορροπίες στη ζωή του, ενώ ένα μυστικό από το παρελθόν τον βασανίζει και τον φέρνει στα όριά του. Η Ελισάβετ Αρώνη (Άννα Μπεζάν) είναι ανιψιά του Άκη Αρώνη που ζούσε στο εξωτερικό. Έρχεται στην Ελλάδα για να γνωρίσει την οικογένειά της και να ξεχρεώσει μια παλιά οφειλή…

8 Λέξεις: Ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00. Μόνο στον ΣΚΑΪ.