Ο Τζεγκίζ… ραδιοφωνικός παραγωγός

Εζησε τη μαγεία του ραδιοφώνου έστω και για λίγο και το απόλαυσε πολύ... Διαβάστε λεπτομέρειες

Πρωταγωνίστησε σε ταινία αλλά για τις ανάγκες της βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού παραγωγού. Ο λόγος για τον ηθοποιό του »Εζελ» του “Τζεγκίζ” Γιζίτ Οζσενέρ, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έλαβε μέρος στην ταινία με ελληνικό τίτλο »Το κλαμπ των χαμένων”, στην οποία υποδύεται έναν πρώην ιδιοκτήτη μπαρ, που μαζί με έναν πρώην εκδότη κάνουν μια πρωτοποριακή εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ενα πρόγραμμα με κοινωνικά θέματα, ζητήματα τέχνης και όλα όσα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, η οποία ενώ ξεκινά χαλαρά και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, καταλήγει να γίνει πολύ δημοφιλής και να προσελκύει κάθε φορά εκατοντάδες ακροατές. Ιδιαίτερη αγάπη στην εκπομπή, δε, τρέφουν οι πιο “περιθωριακοί” της ζωής που μέσα από τα λόγια των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών βρίσκουν το κουράγιο να αγωνιστούν για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Η ταινία παρουσιάζει, επίσης, τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση του ραδιοφωνικού διδύμου αλλά και την εξέλιξη τους στην προσωπική ζωή καθώς μέσα από την επαφή τους με τον κόσμο, βρίσκουν τον έρωτα. Το »κλάμπ των χαμένων» έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου αυτής της χρονιάς στην Τουρκία και συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των θεατών που συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στις αίθουσες. Και δεν ήταν μόνο αυτό καθώς και οι σινεκριτικοί έγραψαν διθυράμβους για την ευαισθησία σε συνδυασμό με το χιούμορ που απέπνεε το σενάριο.

Ο ίδιος ο Οζσενέρ έλεγε στις συνεντεύξεις πόσο καλά πέρασε στα γυρίσματα αφού βρέθηκε και πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου που τον γοητεύει ιδιαίτερα. Δεν ήταν, βέβαια, η πρώτη φορά που βρισκόταν σε ραδιοφωνικό στούντιο καθώς δύο χρόνια πριν, για τις ανάγκες της μεταφοράς ενός βιβλίου του συγγραφέα Ορχάν Παμούκ στο ραδιόφωνο πέρασε αρκετές ώρες στο στούντιο του BBC στην Κωνσταντινούπολη. Στην ίδια ταινία συμμετείχε με αρκετά μεγάλο ρόλο και ο νεαρός ηθοποιός Ριζά Κοτσάογλου, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστούσε στη δεύτερη περίοδο του »Εζελ» στο ρόλο του Τεμούζ.

ΠΗΓΗ: TVZAPPING