Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες και τη σκηνή με τον Μελέτη στο χαντάκι

Άγριες Μέλισσες

«Η σκηνή αυτή όπου ο Μελέτης είναι στο χαντάκι και ο Κλεομένης τον ξεφτιλίζει με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι ήταν από τις πιο δυνατές και σημειολογικά».

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο τηλεοπτικός “Κλεομένης” από τις Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία, μίλησε για την “δυνατή” σκηνή με τον Μελέτη στο χαντάκι.

Πώς γυρίσατε αυτή τη σκηνή με τον Μελέτη στο χαντάκι;

Φυσικά και δεν ούρησα πάνω στον Μελέτη. Τη σκηνή τη γύρισα μόνος μου πάνω από το χαντάκι και μετά έφυγα τρέχοντας για το θέατρο. Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη που υποδύεται τον Μελέτη, επειδή είναι εξαιρετικός συνάδελφος με πολύ χιούμορ, γελάμε πάρα πολύ. Ακόμη και στη σκηνή με το ξύλο. Η σκηνή αυτή όπου ο Μελέτης είναι στο χαντάκι και ο Κλεομένης τον ξεφτιλίζει με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι ήταν από τις πιο δυνατές και σημειολογικά. Ο Κλεομένης, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι γύρω μας, δείχνει στον Μελέτη ότι είναι πιο δυνατό ζώο από αυτόν και γι’ αυτό το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κρατήσει τις ισορροπίες. Γιατί κι αυτός μπορεί να κρατήσει όπλο και να γίνει τέρας, όπως το τσιράκι του Δούκα.

Την Πηνελόπη ο Κλεομένης την έχει αγαπήσει τουλάχιστον ως άνθρωπο ή όλα είναι ψέμα;

Ο Κλεομένης δεν μισεί την Πηνελόπη. Ψάχνει την τρυφερότητα στη σχέση τους. Πήρε αυτό το πλούσιο κορίτσι, τη γοήτευσε με τους αριστοκρατικούς τρόπους του, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο, μη ξεχνάμε, θέλει να της μάθει πράγματα, αρκεί αυτή να είναι υπάκουη. Η Πηνελόπη για τον Κλεομένη είναι το όχημα. Όταν βλέπει ότι η Πηνελόπη ερωτεύεται τον Μελέτη και μπορεί να του γυρίσει την πλάτη ή ακόμη και να τον χωρίσει, αρχίζει και της επιβάλλεται.

Γι’ αυτό, όταν θίχτηκε ο ανδρισμός του, τη βιάζει ουσιαστικά για να της δείξει ότι έχει εξουσία πάνω της. Ο Κλεομένης κινείται οριακά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν… Αλλά η Πηνελόπη δεν μπορεί να έχει ούτε μια φυσιολογική σχέση με τον άνδρα της, αλλά ούτε με τον Μελέτη, αν αποκαλυφθεί, όπως λέγεται, ότι είναι ο ξάδερφός της. Αν παντρευτεί τον ξάδερφό της, θα είναι αιμομιξία. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Μελίνα Τσαμπάνη.