O Τάσος Χαλκιάς αποκαλύπτει για τους μισθούς των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες

Τάσος Χαλκιάς

«Ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα γκεστ».

Για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε και το λόγο που δεν ζήτησε χρήματα για το γκεστ που έκανε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ντράπηκε να ζητήσει χρήματα, καθώς υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί στο καστ που αμείβονται με 600 ευρώ το μήνα.

Γιατί θεωρείτε ότι έγινε τόσος ντόρος αναφορικά με την guest εμφάνισή σας στις Άγριες Μέλισσες, όταν είπατε ότι δεν ζητήσατε χρήματα;

Για εμένα η σειρά έχει μια καταπληκτική γραφή και δικαίως έχει πετύχει. Όλοι οι συντελεστές κάνουν καταπληκτική δουλειά, φοβερό καστ ηθοποιών και μοναδικός σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος. Αγάπησα πολύ τη συμμετοχή μου, έστω κι αν ήταν για λίγο. Κακώς συζητήθηκε τόσο πολύ ότι δεν πήρα χρήματα.

Κάποιοι δεν με πιστεύουν κιόλας. Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει «παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;». Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest.