Ο Στέλιος Διονυσίου εισβάλλει στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Στέλιος Διονυσίου

Ποιον ρόλο θα "ντυθεί" ο Στέλιος Διονυσίου στη δημοφιλή σειρά;

Σε μια ξεχωριστή εμφάνιση – έκπληξη θα βρεθεί ο Στέλιος Διονυσίου στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» στο επεισόδιο που έρχεται απόψε το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου μάς συστήνεται ως Βαρδής Κελαϊδής και έρχεται στο Αγρίνιο ως υποδιοικητής της Αστυνομίας. Όταν βρεθεί, όμως, στο «Όνειρο» θα ανέβει στην πίστα και θα τα κάνει όλα άνω κάτω.

Στην ευρύτερη πλοκή του επεισοδίου για το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» η Νίτσα αναζητά την τύχη της μακριά από το Αγρίνιο, τη στιγμή που ο Τάσος αγωνίζεται να πείσει τον Γιώργη να την συγχωρέσει. Παράλληλα,  η Ζέτα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο νησί των παιδικών της αναμνήσεων.

Η προοπτική μιας αλλιώτικης ζωής αρχίζει να συνεπαίρνει τη Νίκη. Αναστατωμένος ο Στρατής από την αποκάλυψη του συμβολαιογράφου, αναζητά ίχνη και αποδείξεις της κρυμμένης ζωής της μητέρας του με το Ντανίλο να έχει κάτι να του πει. Ο Στέλιος προχωρά αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για τον ξυλοδαρμό μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Την ίδια ώρα που η Βάσω αποδέχεται την πρόταση του Χρήστου, ο Πόντικας μαθαίνει το μυστικό της και γίνεται ο αγγελιαφόρος που, άθελά του, θα συνταράξει τις ζωές των βασικών πρωταγωνιστών.